Pași de preparare
-
Pregătește ingredientele necesare preparării supei.
-
Încinge cuptorul la aproximativ 180 grade C. Taie și așează bețigașele de pâine în tavă, apoi stropește-le cu ulei de măsline. Pune tava în cuptor 4 minute, astfel încât acestea să devină crocante. Scoate tava din cuptor și presară deasupra 3 linguri de parmezan. Apoi pune tava iarăși în cuptor timp de 3 minute.
-
Adaugă câteva picături de ulei într-o tigaie încinsă în prealabil, la foc mediu. Pune în tigaie ceapa tăiată cubulețe și amestecă până ce aceasta devine aurie. Adaugă orezul și amestecă. Asezonează cu sare și piper după gust. Ia în considerare faptul că și parmezanul este sărat.
-
Dă supa de legume/pui în clocot. Păstrează într-un recipient aproximativ 0,5 l de supă. Apoi începe să adaugi câte un polonic de supă în tigaie. Amestecă bine până când aceasta este absorbită. Repetă operațiunea, până când orezul este al dente. Adaugă apoi cei 0, 5 l de supă.
-
Adaugă mazărea și morcovul Bonduelle și lasă la fiert 3 minute. Oprește flacăra de la aragaz. Adaugă restul de parmezan, păstrând însă 2 linguri pentru asezonare.
-
Pentru a servi, pune supa caldă într-un bol, presară parmezan în plus și ulei de măsline, dacă dorești. Așează lângă bol și câteva bețigașe de pâine. Poftă mară!