Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Supă de găluște verzi

Un gust extraordinar și o aromă interesantă. Claudiu Cercel

Pași de preparare

  • Spanacul se amestecă cu untul topit, se condimentează și se lasă la răcit.

  • Legumele se taie după preferință și se pun la fiert pentru a forma o supă, care se condimentează.

  • Piureul de spanac se amestecă bine cu ouăle, cașcavalul ras, pesmetul și făina, formând o compoziție ca pentru găluștele din griș.

  • Când supa este gata, se ia cu lingura din compoziția de spanac și se pune în supă, apoi se acoperă și se mai lasă la foc mic circa 10 minute.

Rețete care te-ar putea interesa

Supă de găluște verzi
6 persoane 15-30 min Simplu
INGREDIENTE
  • <p><a href="https://bonduelle.ro/produs/spanac-congelat-frunze-tocate">200 g Spanac tocat Bonduelle</a></p>
  • <p>100 g morcovi</p>
  • <p>100 g țelină</p>
  • <p>100 g ceapă</p>
  • <p>20 g unt</p>
  • <p>50 g cașcaval</p>
  • <p>50 g făină de secară</p>
  • <p>50 g pesmet</p>
  • <p>2 ouă</p>
  • <p>Sare</p>
  • <p>Piper</p>
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Spanacul se amestecă cu untul topit, se condimentează și se lasă la răcit.

  • Pasul 2

    Legumele se taie după preferință și se pun la fiert pentru a forma o supă, care se condimentează.

  • Pasul 3

    Piureul de spanac se amestecă bine cu ouăle, cașcavalul ras, pesmetul și făina, formând o compoziție ca pentru găluștele din griș.

  • Pasul 4

    Când supa este gata, se ia cu lingura din compoziția de spanac și se pune în supă, apoi se acoperă și se mai lasă la foc mic circa 10 minute.