Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Supă de roșii cu fasole roșie, porumb și bacon

O rețetă surprinzător de ușoară!

Pași de preparare

  • Se taie ceapa și baconul în cubulețe. Se prăjesc într-o cratiță, amestecând, timp de 4-5 minute.

  • Se toarnă sosul de roșii și se dă în fiert. Se adaugă fasolea roșie cu porumb în sos mexican și ketchup.

  • Se gătește la foc moderat timp de 2-3 minute, se adaugă frunzele de dafin, sarea, piperul negru și sosul Tabasco.

  • Se fierbe încă 2-3 minute, iar la servire se decorează cu crenguțe de coriandru.

Rețete care te-ar putea interesa

Supă de roșii cu fasole roșie, porumb și bacon
5 persoane 15-30 min Mediu
INGREDIENTE
  • 1 conservă (430 g) MEXICANA, Fasole roşie boabe cu porumb dulce în sos tomat picant Bonduelle
  • 1 ceapă
  • 600 ml. suc de roșii
  • 8-10 felii de bacon
  • 2 linguri ketchup
  • 1/2 linguriță sos tabasco
  • 1-2 frunze de dafin
  • Câteva crenguțe de coriandru
  • Sare după gust
  • Piper după gust
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Se taie ceapa și baconul în cubulețe. Se prăjesc într-o cratiță, amestecând, timp de 4-5 minute.

  • Pasul 2

    Se toarnă sosul de roșii și se dă în fiert. Se adaugă fasolea roșie cu porumb în sos mexican și ketchup.

  • Pasul 3

    Se gătește la foc moderat timp de 2-3 minute, se adaugă frunzele de dafin, sarea, piperul negru și sosul Tabasco.

  • Pasul 4

    Se fierbe încă 2-3 minute, iar la servire se decorează cu crenguțe de coriandru.