Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Supă cremă de mazăre și salată verde

O supă delicioasă și sănătoasă. Cercel Mihaela

Pași de preparare

  • Tăiem ceapa verde rondele. Salata o desfacem frunză cu frunză și o spălăm bine, apoi o scurgem bine de apă. Lăsăm mazărea să se dezghețe ușor.
  • Punem uleiul și untul într-o cratiță pe foc. Adăugăm mazărea și ceapa verde și le lăsăm să se înăbușe 2-3 minute. Adăugăm salata verde ruptă bucăți, lăsăm 1 minut, apoi stingem cu supă de legume.
  • Adaugăm boabe de ienibahar, sare, piper după gust și fierbem 7-8 minute. Mixăm compoziția bine. Putem să mai adăugăm puțină supă de legume fierbinte, în funcție de consistența dorită.
  • Tăiem șunca cubulețe . Servim supa cremă cu cubulețe de șuncă și pâine integrală.

Rețete care te-ar putea interesa

Supă cremă de mazăre și salată verde
3 persoane 15-30 min Simplu
INGREDIENTE
  • 250 g Mazăre verde boabe dulce VAPEUR Bonduelle
  • 1 salată verde
  • 4 cepe verzi
  • 1 lingură ulei
  • 1 lingură unt
  • Șuncă slabă
  • Pâine integrală
  • Sare
  • 1/2 litru supă de legume
  • 2-3 boabe ienibahar
  • Piper negru măcinat
  • 200 g frunze tinere de spanac
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Tăiem ceapa verde rondele. Salata o desfacem frunză cu frunză și o spălăm bine, apoi o scurgem bine de apă. Lăsăm mazărea să se dezghețe ușor.

  • Pasul 2

    Punem uleiul și untul într-o cratiță pe foc. Adăugăm mazărea și ceapa verde și le lăsăm să se înăbușe 2-3 minute. Adăugăm salata verde ruptă bucăți, lăsăm 1 minut, apoi stingem cu supă de legume.

  • Pasul 3

    Adaugăm boabe de ienibahar, sare, piper după gust și fierbem 7-8 minute. Mixăm compoziția bine. Putem să mai adăugăm puțină supă de legume fierbinte, în funcție de consistența dorită.

  • Pasul 4

    Tăiem șunca cubulețe . Servim supa cremă cu cubulețe de șuncă și pâine integrală.