Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Supă cremă de mazăre cu gorgonzola

Supă cremă de mazăre cu gorgonzola și crutoane. Cristina Mihaela Oprea

Pași de preparare

  • Se curăță legumele și se taie mărunt, după care se pun într-o oală la călit cu untul cu uleiul de măsline.
  • După ce s-au înmuiat, se adaugă un litru și jumătate de apă și se lasă la foc mic timp de 25 de minute.
  • Se adaugă în oală mazărea din conservă pentru încă 15 minute și se condimentează cu sare și piper. Se lasă la răcit și apoi se adaugă mărarul și se pasează.
  • Se servește la temperatura camerei cu gorgonzola și crutoane. Poftă bună!

Rețete care te-ar putea interesa

Supă cremă de mazăre cu gorgonzola
4 persoane sub 15 min Simplu
INGREDIENTE
  • 1 conservă (340 g) Mazăre verde boabe dulce Bonduelle
  • 1 morcov
  • 1 ceapă mare
  • 150 g țelină
  • 1 ardei gras verde
  • 1 legătură mărar
  • 50 g unt
  • Sare
  • 4 linguri ulei de măsline
  • 120 g gorgonzola
  • Crutoane
  • Piper
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Se curăță legumele și se taie mărunt, după care se pun într-o oală la călit cu untul cu uleiul de măsline.

  • Pasul 2

    După ce s-au înmuiat, se adaugă un litru și jumătate de apă și se lasă la foc mic timp de 25 de minute.

  • Pasul 3

    Se adaugă în oală mazărea din conservă pentru încă 15 minute și se condimentează cu sare și piper. Se lasă la răcit și apoi se adaugă mărarul și se pasează.

  • Pasul 4

    Se servește la temperatura camerei cu gorgonzola și crutoane. Poftă bună!