Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Supă cremă de legume verzi cu perișoare de brânză și ierburi aromatice

Și culoare, și savoare, și gata în doar 3 minute!

Pași de preparare

  • Se fierb 600 ml de apă până dă în clocot și se toarnă legumele pentru supă. Așteptați ca apa să dea din nou în clocot și fierbeți încă 3 minute. Se amestecă legumele cu mixerul vertical Slim Force, recomandat de Tefal, și se condimentează cu sare și piper după gust.

  • Pentru găluște, se amestecă crema de brânză de vaci cu brânza proaspătă. Cu două linguri mici, se ia din amestec și se de forma unei perișoare mici.

  • Se pune supa în bol se adaugă perișoarele de brânză și se decorează cu ierburi proaspete.

Rețete care te-ar putea interesa

Supă cremă de legume verzi cu perișoare de brânză și ierburi aromatice
5 persoane 15-30 min Simplu
INGREDIENTE
  • 1 pungă (750 g) Amestec de legume pentru supă cremă 4 Green Mix Bonduelle
  • 140 g cremă de brânză
  • 400 g de brânză proaspătă
  • Ierburi aromatice ( pătrunjel, busuioc, rozmarin, etc. – în funcție de preferințe)
  • Sare și piper
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Se fierb 600 ml de apă până dă în clocot și se toarnă legumele pentru supă. Așteptați ca apa să dea din nou în clocot și fierbeți încă 3 minute. Se amestecă legumele cu mixerul vertical Slim Force, recomandat de Tefal, și se condimentează cu sare și piper după gust.

  • Pasul 2

    Pentru găluște, se amestecă crema de brânză de vaci cu brânza proaspătă. Cu două linguri mici, se ia din amestec și se de forma unei perișoare mici.

  • Pasul 3

    Se pune supa în bol se adaugă perișoarele de brânză și se decorează cu ierburi proaspete.