Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Supă cremă de legume gratinată cu brânză Le Comté

Știi cum arată un bol plin de sănătate?

Pași de preparare

  • Se fierb 600 ml de apă până dă în clocot și se toarnă legumele pentru supă. Așteptați ca apa să dea din nou în clocot și fierbeți încă 3 minute. Se amestecă legumele cu mixerul vertical Slim Force, recomandat de Tefal, se adaugă smântâna și se condimentează cu sare și piper după gust.

  • Se toarnă supa în cinci vase termorezistente mici.

  • Se prăjesc feliile de pâine si apoi se ung cu usturoiul. Se taie pâinea în bucăți mici și se pun în supă.

  • Se adaugă brânză Le Comté tăiată felii și se dă rapid la cuptorul preîncins la 180° pentru câteva minute.

  • Serviți imediat.

Rețete care te-ar putea interesa

Supă cremă de legume gratinată cu brânză Le Comté
5 persoane 15-30 min Simplu
INGREDIENTE
  • 1 pungă (750 g) Amestec de legume pentru supă cremă Happy Trio Mix Bonduelle
  • 2 linguri smântână pentru gătit 20% grăsime
  • 100 g brânză Le Comté
  • 2-3 felii de pâine
  • 1 cățel de usturoi
  • Sare și piper
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Se fierb 600 ml de apă până dă în clocot și se toarnă legumele pentru supă. Așteptați ca apa să dea din nou în clocot și fierbeți încă 3 minute. Se amestecă legumele cu mixerul vertical Slim Force, recomandat de Tefal, se adaugă smântâna și se condimentează cu sare și piper după gust.

  • Pasul 2

    Se toarnă supa în cinci vase termorezistente mici.

  • Pasul 3

    Se prăjesc feliile de pâine si apoi se ung cu usturoiul. Se taie pâinea în bucăți mici și se pun în supă.

  • Pasul 4

    Se adaugă brânză Le Comté tăiată felii și se dă rapid la cuptorul preîncins la 180° pentru câteva minute.

  • Pasul 5

    Serviți imediat.