Pași de preparare
-
Tăiem ceapa, cartofii și usturoiul și le punem pe toate într-o oală peste care presărăm cimbrișor, rozmarin, boia dulce și asezonăm cu sare și piper după gust. Adăugăm apa și lăsăm totul la fiert timp de 5 minute.
-
După ce toate legumele au fiert timp de 5 minute, adaugăm amestecul de legume pentru supă cremă de la Bonduelle și lăsăm totul la fiert timp de încă 5 minute după care blenduim totul pentru a obține textura supei cremă.
-
Tăiem ciupercile brune, în bucăti potrivite, și tragem totul la tigaie cu 50 de grame de unt.
-
Într-o tavă adâncă, pregătim crumble-ul amestecand usor untul cu făina, amidonul de porumb și cu parmezanul ras. Amestecăm cu vârful degetelor până obținem niște firimituri mai mari. Coacem totul la cuptorul preîncălzit la 170°C timp de 10 minute.
-
Se pune supa cremă într-un bol, peste care vom pune ciupercile trase în unt alaturi de crumble-ul de parmezan.