Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Supă cremă de dovleac și morcov cu crumble de parmezan

O rețetă delicioasă și hrănitoare cu dovleac, acest ingredient senzațional specific toamnei.

Pași de preparare

  • Tăiem ceapa, cartofii și usturoiul și le punem pe toate într-o oală peste care presărăm cimbrișor, rozmarin, boia dulce și asezonăm cu sare și piper după gust. Adăugăm apa și lăsăm totul la fiert timp de 5 minute.

  • După ce toate legumele au fiert timp de 5 minute, adaugăm amestecul de legume pentru supă cremă de la Bonduelle și lăsăm totul la fiert timp de încă 5 minute după care blenduim totul pentru a obține textura supei cremă.

  • Tăiem ciupercile brune, în bucăti potrivite, și tragem totul la tigaie cu 50 de grame de unt.

  • Într-o tavă adâncă, pregătim crumble-ul amestecand usor untul cu făina, amidonul de porumb și cu parmezanul ras. Amestecăm cu vârful degetelor până obținem niște firimituri mai mari. Coacem totul la cuptorul preîncălzit la 170°C timp de 10 minute.

  • Se pune supa cremă într-un bol, peste care vom pune ciupercile trase în unt alaturi de crumble-ul de parmezan.

Rețete care te-ar putea interesa

Supă cremă de dovleac și morcov cu crumble de parmezan
2 persoane 15-30 min Mediu
INGREDIENTE
  • <p><a href="https://bonduelle.ro/produs/amestec-de-legume-pentru-supa-crema-de-dovleac" target="_blank" rel="noopener">800 g Amestec de legume pentru supă cremă de dovleac Bonduelle</a></p>
  • <p>200 g ciuperci brune</p>
  • <p>200 g cartofi</p>
  • <p>1 păst&acirc;rnac</p>
  • <p>2 căței de usturoi</p>
  • <p>1 ceapă albă</p>
  • <p>5 g rozmarin</p>
  • <p>5 g salvie</p>
  • <p>5 g boia roșie</p>
  • <p>5 g cimbrișor</p>
  • <p>5 g nucșoară</p>
  • <p>1 lingură ulei măsline</p>
  • <p>50 ml sm&acirc;nt&acirc;nă lichidă</p>
  • <p>50 g unt</p>
  • <p>sare</p>
  • <p>piper</p>
  • <p><strong>Ingrediente crumble de parmezan</strong></p>
  • <p>50 g făină</p>
  • <p>50 g amidon de porumb</p>
  • <p>50 g unt</p>
  • <p>50 g parmezan</p>
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Tăiem ceapa, cartofii și usturoiul și le punem pe toate într-o oală peste care presărăm cimbrișor, rozmarin, boia dulce și asezonăm cu sare și piper după gust. Adăugăm apa și lăsăm totul la fiert timp de 5 minute.

  • Pasul 2

    După ce toate legumele au fiert timp de 5 minute, adaugăm amestecul de legume pentru supă cremă de la Bonduelle și lăsăm totul la fiert timp de încă 5 minute după care blenduim totul pentru a obține textura supei cremă.

  • Pasul 3

    Tăiem ciupercile brune, în bucăti potrivite, și tragem totul la tigaie cu 50 de grame de unt.

  • Pasul 4

    Într-o tavă adâncă, pregătim crumble-ul amestecand usor untul cu făina, amidonul de porumb și cu parmezanul ras. Amestecăm cu vârful degetelor până obținem niște firimituri mai mari. Coacem totul la cuptorul preîncălzit la 170°C timp de 10 minute.

  • Pasul 5

    Se pune supa cremă într-un bol, peste care vom pune ciupercile trase în unt alaturi de crumble-ul de parmezan.

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.