Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Supă cremă de dovleac cu morcovi și fistic

Gustul dulce multe vitamine aduce!

Pași de preparare

  • Se fierb 600 ml de apă până dă în clocot și se toarnă legumele pentru supă. Așteptați ca apa să dea din nou în clocot și fierbeți încă 3 minute. Apoi cu mixerul vertical Slim Force, recomandat de Tefal, se pasează legumele și se condimentează cu nucșoară, scorțișoară și sare, după gust.

  • Se pune supa în bol, se adaugă o lingură de smântână în mijloc și se presară deasupra fistic pisat.

Rețete care te-ar putea interesa

Supă cremă de dovleac cu morcovi și fistic
5 persoane sub 15 min Simplu
INGREDIENTE
  • 1 pungă (750 g) Amestec de legume pentru supă cremă Sweet orange Mix Bonduelle
  • 10 ml. smântână pentru gătit 20%
  • 40 g de fistic decojit
  • Condimente: nucșoară, scorțișoară, sare
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Se fierb 600 ml de apă până dă în clocot și se toarnă legumele pentru supă. Așteptați ca apa să dea din nou în clocot și fierbeți încă 3 minute. Apoi cu mixerul vertical Slim Force, recomandat de Tefal, se pasează legumele și se condimentează cu nucșoară, scorțișoară și sare, după gust.

  • Pasul 2

    Se pune supa în bol, se adaugă o lingură de smântână în mijloc și se presară deasupra fistic pisat.