Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Supă cremă de dovleac cu castane coapte și ciuperci de Paris

Gustul dulce multe vitamine aduce!

Pași de preparare

 • Se fierb 600 ml de apă până dă în clocot și se toarnă legumele pentru supă. Așteptați ca apa să dea din nou în clocot și fierbeți încă 3 minute. Apoi cu mixerul vertical Slim Force, recomandat de Tefal, se pasează legumele și se condimentează după gust.

 • Între timp se încălzește cuptorul, pe poziția grătar. Se sparg castanele și pun într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Se coc câteva minute până când acestea capătă o culoare brun-aurie.

 • Într-o tigaie, se încălzește untul, se toacă mărunt ceapa și șalota. Se călesc câteva minute. Separat se scurg ciupercile de Paris Bonduelle și se toacă mărunt. Se prăjesc împreună până la evaporarea completă a apei.

 • Înainte de a servi supa, în fiecare porție adăugați o lingură de smântână și presărați deasupra ciupercile și castanele coapte.

Rețete care te-ar putea interesa

Supă cremă de dovleac cu castane coapte și ciuperci de Paris
5 persoane 15-30 min Simplu
INGREDIENTE
Pași de preparare
 • Pasul 1

  Se fierb 600 ml de apă până dă în clocot și se toarnă legumele pentru supă. Așteptați ca apa să dea din nou în clocot și fierbeți încă 3 minute. Apoi cu mixerul vertical Slim Force, recomandat de Tefal, se pasează legumele și se condimentează după gust.

 • Pasul 2

  Între timp se încălzește cuptorul, pe poziția grătar. Se sparg castanele și pun într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Se coc câteva minute până când acestea capătă o culoare brun-aurie.

 • Pasul 3

  Într-o tigaie, se încălzește untul, se toacă mărunt ceapa și șalota. Se călesc câteva minute. Separat se scurg ciupercile de Paris Bonduelle și se toacă mărunt. Se prăjesc împreună până la evaporarea completă a apei.

 • Pasul 4

  Înainte de a servi supa, în fiecare porție adăugați o lingură de smântână și presărați deasupra ciupercile și castanele coapte.

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.