Pași de preparare
-
Se fierb 600 ml de apă până dă în clocot și se toarnă legumele pentru supă. Așteptați ca apa să dea din nou în clocot și fierbeți încă 3 minute. Apoi cu mixerul vertical Slim Force, recomandat de Tefal, se pasează legumele și se condimentează după gust.
-
Între timp se încălzește cuptorul, pe poziția grătar. Se sparg castanele și pun într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Se coc câteva minute până când acestea capătă o culoare brun-aurie.
-
Într-o tigaie, se încălzește untul, se toacă mărunt ceapa și șalota. Se călesc câteva minute. Separat se scurg ciupercile de Paris Bonduelle și se toacă mărunt. Se prăjesc împreună până la evaporarea completă a apei.
-
Înainte de a servi supa, în fiecare porție adăugați o lingură de smântână și presărați deasupra ciupercile și castanele coapte.