Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Supă cremă de dovleac

O supă cremă savuroasă în care leguma dominantă este dovleacul, potențat de morcovi cuburi și ceapă. Timpul de preparare este de 3 minute, adică rapid și pe gustul tău.

Pași de preparare

 • Punem mixul de legume în 500 ml de apă în fierbere și lăsăm 3 minute.

 • Punem siropul de curmale într-o tigaie, adaugăm semintele de dovleac și le lăsăm pe foc, timp de 3 minute, pentru a se carameliza.

 • În oala în care au fiert legumele adăugăm smântâna de cocos, turmeric, pudră de ghimbir, scorțișoră și mixăm bine cu un blender vertical până obținem o consistență uniformă a supei cremă.
  Punem sare și piper după gust.

 • Înainte de servire, punem în farfurie, peste supa cremă, câteva picături de smântână de cocos, unt de semințe de dovleac și semințele de dovleac caramelizate pentru un aspect deosebit al farfuriei.

Rețete care te-ar putea interesa

Supă cremă de dovleac
2 persoane 15-30 min Simplu
INGREDIENTE
Pași de preparare
 • Pasul 1

  Punem mixul de legume în 500 ml de apă în fierbere și lăsăm 3 minute.

 • Pasul 2

  Punem siropul de curmale într-o tigaie, adaugăm semintele de dovleac și le lăsăm pe foc, timp de 3 minute, pentru a se carameliza.

 • Pasul 3

  În oala în care au fiert legumele adăugăm smântâna de cocos, turmeric, pudră de ghimbir, scorțișoră și mixăm bine cu un blender vertical până obținem o consistență uniformă a supei cremă.
  Punem sare și piper după gust.

 • Pasul 4

  Înainte de servire, punem în farfurie, peste supa cremă, câteva picături de smântână de cocos, unt de semințe de dovleac și semințele de dovleac caramelizate pentru un aspect deosebit al farfuriei.

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.