Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Supă cremă de conopidă cu fasole neagră și ceapă caramelizată

Delectează-ți familia cu o rețeță delicioasă de supă cremă de conopidă de la Bonduelle cu două ingrediente surpriză. Un prânz simplu și rapid.

Pași de preparare

 • Fierbem amestecul de legume pentru supă cremă de conopidă în apă timp de 3 minute. Imediat ce îl luăm de pe foc, blenduim legumele și condimentăm după gust.

 • Adăugăm într-o tigaie puțin ulei și ceapa tăiată fâșii, pe care o lăsăm la foc mic până se înmoaie. Adăugăm fasolea neagră și zahărul și mai tinem pe foc încă 4-5 minute. Condimentăm cu sare și fulgi de chilli din belșug. 

 • Servim supa alături de mini bruschetele cu fasole neagră și ceapă caramelizată.

Rețete care te-ar putea interesa

Supă cremă de conopidă cu fasole neagră și ceapă caramelizată
4 persoane 15-30 min Simplu
INGREDIENTE
Pași de preparare
 • Pasul 1

  Fierbem amestecul de legume pentru supă cremă de conopidă în apă timp de 3 minute. Imediat ce îl luăm de pe foc, blenduim legumele și condimentăm după gust.

 • Pasul 2

  Adăugăm într-o tigaie puțin ulei și ceapa tăiată fâșii, pe care o lăsăm la foc mic până se înmoaie. Adăugăm fasolea neagră și zahărul și mai tinem pe foc încă 4-5 minute. Condimentăm cu sare și fulgi de chilli din belșug. 

 • Pasul 3

  Servim supa alături de mini bruschetele cu fasole neagră și ceapă caramelizată.

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.