1. >Rețete
  2. >Supă cremă de conopidă cu fasole neagră și ceapă caramelizată

Supă cremă de conopidă cu fasole neagră și ceapă caramelizată

Delectează-ți familia cu o rețeță delicioasă de supă cremă de conopidă de la Bonduelle cu două ingrediente surpriză. Un prânz simplu și rapid.
Ușor
4 persoane
20 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
400 g Amestec de legume pentru supă cremă de conopidă BONDUELLE

1 Miniconservă fasole neagră 80 g

500 ml apă (poate varia în funcție de consistența dorită)

2 cepe roșii mici

2 lingurițe de zahăr

1 linguriță de ulei de măsline

1 lingură de apă

4 felii de pâine prăjită

5 g zahăr

Sare

Paprika afumată

Fulgi de chilli
Ingrediente pentru 4 persoane
400 g Amestec de legume pentru supă cremă de conopidă BONDUELLE

1 Miniconservă fasole neagră 80 g

500 ml apă (poate varia în funcție de consistența dorită)

2 cepe roșii mici

2 lingurițe de zahăr

1 linguriță de ulei de măsline

1 lingură de apă

4 felii de pâine prăjită

5 g zahăr

Sare

Paprika afumată

Fulgi de chilli
  1. Pași 1
    Fierbem amestecul de legume pentru supă cremă de conopidă în apă timp de 3 minute. Imediat ce îl luăm de pe foc, blenduim legumele și condimentăm după gust.
  2. Pași 2
    Adăugăm într-o tigaie puțin ulei și ceapa tăiată fâșii, pe care o lăsăm la foc mic până se înmoaie. Adăugăm fasolea neagră și zahărul și mai tinem pe foc încă 4-5 minute. Condimentăm cu sare și fulgi de chilli din belșug.
  3. Pași 3
    Servim supa alături de mini bruschetele cu fasole neagră și ceapă caramelizată.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Supa cremă de conopidă coaptă cu ciuperc...

    O nouă abordare a rețetei obișnuite de supă cremă. Gustul legumelor coapte va fi pe placul tuturor persoanelor dragi și va reuși să strângă pe toată lumea la cină.

  • Mix gratinat de broccoli, morcovi și con...

    Legumele gratinate sunt minunate pentru o cină ușoară!

  • Supă vegană

    O supă vegană ușor de gătit și delicioasă!