1. >Rețete
  2. >Sufleu cu somon afumat

Sufleu cu somon afumat

Sufleu cu somon afumat, cașcaval și mărar.
Ușor
5 persoane
5 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 5 persoane
1 conservă (340 g) Porumb dulce boabe Bonduelle

200 g file de somon afumat

4 linguri iaurt cremos

150 g cașcaval

8 ouă

1 legătură mărar

1 ceapă roșie

Sare

Piper
Ingrediente pentru 5 persoane
1 conservă (340 g) Porumb dulce boabe Bonduelle

200 g file de somon afumat

4 linguri iaurt cremos

150 g cașcaval

8 ouă

1 legătură mărar

1 ceapă roșie

Sare

Piper
  1. Pași 1
    Se preîncălzește cuptorul la 180 grade și se pregătește un vas în care să încapă cele 5 forme pentru sufleu. Se pune apa la încălzit (cam 1 litru).
  2. Pași 2
    Se bat ouăle și se amestecă cu iaurtul, cașcavalul (păstrați un pic de cașcaval pentru a presăra deasupra formelor), mărarul, ceapa tocată mărunt, porumbul, sarea și piperul după gust.
  3. Pași 3
    Cele 5 forme pentru sufleu se tapetează cu fileul de somon și se umplu cu amestecul de mai sus. Nu trebuie sa le umpleți până sus, se lasă cam 1 cm liber. Se presară câte un pic de cașcaval deasupra fiecărui sufleu înainte să se așeze în vasul termorezistent, în care se pune apa fierbinte, cam până la jumătatea formelor. Se dau la cuptor aproximativ 30 minute. Poftă bună!
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Orez cu legume și carne

    O rețetă gustoasă, practică și sățioasă, ușor de preparat atât pentru mesele de prânz, cât și pentru cină.

  • Orez cu legume și ou la tigaie

    Bucătăria chinezească, inspirație pentru o nouă rețetă de orez cu legume.

  • Legume mexicane cu orez

    Un preparat vegetarian, numai bun pentru un prânz consistent.