Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Sufleu de legume

Un preparat delicios, îmbogățit de gustul legumelor și de cel al brânzei. Perfect pentru un prânz sau cină

Pași de preparare

  • Tăiem mărunt ceapa verde, șunca în fâșii lungi, dăm prin răzătoare fină brânza telemea și cheddar-ul.

  • Fierbem timp de 5 minute în apă cu puțină sare mixul Royal Vapeur. Îl strecurăm bine printr-o sită și scurgem surplusul de apă.

  • Într-un bol spargem cele 3 ouă, le batem bine cu un tel, adăugăm șunca, brânza, cheddar-ul, legumele și smântâna.

  • Tapetăm un vas termorezistent cu unt și adăugăm compozitia în el. Dăm la cuptor la temperatura de 200°C timp de 40 min.

Rețete care te-ar putea interesa

Sufleu de legume
4 persoane 30-45 min Mediu
INGREDIENTE
  • 400 g (1 pungă) Amestec de legume Royal Mix Vapeur Bonduelle
  • 150 g șuncă de pui
  • 100 g brânză telemea
  • 100 g brânză Cheddar maturată
  • 400 ml smântână dulce
  • 500 ml apă
  • 3 ouă
  • 2 linguri unt
  • 1 legătură ceapă verde
  • salvie
  • sare, piper
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Tăiem mărunt ceapa verde, șunca în fâșii lungi, dăm prin răzătoare fină brânza telemea și cheddar-ul.

  • Pasul 2

    Fierbem timp de 5 minute în apă cu puțină sare mixul Royal Vapeur. Îl strecurăm bine printr-o sită și scurgem surplusul de apă.

  • Pasul 3

    Într-un bol spargem cele 3 ouă, le batem bine cu un tel, adăugăm șunca, brânza, cheddar-ul, legumele și smântâna.

  • Pasul 4

    Tapetăm un vas termorezistent cu unt și adăugăm compozitia în el. Dăm la cuptor la temperatura de 200°C timp de 40 min.