Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Sufleu de broccoli

O rețetă foarte bună, simplu de făcut. Remus Alexandru Berbec

Pași de preparare

  • Într-o cratiță, fierbem broccoli-ul cu sare și piper pentru 10 minute. Cu supa rezultată, facem un sos alb cu amidon.
  • Batem gălbenușurile și le amestecăm cu sosul alb și cu cașcavalul. batem spumă albușurile și le incorporăm ușor în sosul de broccoli.
  • Separat, ungem 6 pahare cu unt și turnăm 3 sferturi compoziția rezultată, împreună cu bucățele de broccoli.
  • Băgăm totul la cuptor într-o tavă cu apă și le lăsăm 25 de minute la 175 de grade Celsius. Se mănâncă imediat după ce le scoateți de la cuptor.

Rețete care te-ar putea interesa

Sufleu de broccoli
6 persoane 30-45 min Simplu
INGREDIENTE
  • 1 pungă (400 g) Broccoli VAPEUR Bonduelle
  • 4 gălbenușuri
  • 4 albușuri
  • 200 g supă broccoli
  • 2 linguri amidon
  • Sare
  • 100 g cașcaval
  • Unt pentru uns formele
  • Piper
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Într-o cratiță, fierbem broccoli-ul cu sare și piper pentru 10 minute. Cu supa rezultată, facem un sos alb cu amidon.

  • Pasul 2

    Batem gălbenușurile și le amestecăm cu sosul alb și cu cașcavalul. batem spumă albușurile și le incorporăm ușor în sosul de broccoli.

  • Pasul 3

    Separat, ungem 6 pahare cu unt și turnăm 3 sferturi compoziția rezultată, împreună cu bucățele de broccoli.

  • Pasul 4

    Băgăm totul la cuptor într-o tavă cu apă și le lăsăm 25 de minute la 175 de grade Celsius. Se mănâncă imediat după ce le scoateți de la cuptor.