Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Sufleu de broccoli

O rețetă foarte bună, simplu de făcut. Remus Alexandru Berbec

Pași de preparare

  • Într-o cratiță, fierbem broccoli-ul cu sare și piper pentru 10 minute. Cu supa rezultată, facem un sos alb cu amidon.
  • Batem gălbenușurile și le amestecăm cu sosul alb și cu cașcavalul. batem spumă albușurile și le incorporăm ușor în sosul de broccoli.
  • Separat, ungem 6 pahare cu unt și turnăm 3 sferturi compoziția rezultată, împreună cu bucățele de broccoli.
  • Băgăm totul la cuptor într-o tavă cu apă și le lăsăm 25 de minute la 175 de grade Celsius. Se mănâncă imediat după ce le scoateți de la cuptor.

Rețete care te-ar putea interesa

Sufleu de broccoli
6 persoane 30-45 min Simplu
INGREDIENTE
  • 1 pungă (400 g) Broccoli VAPEUR Bonduelle
  • 4 gălbenușuri
  • 4 albușuri
  • 200 g supă broccoli
  • 2 linguri amidon
  • Sare
  • 100 g cașcaval
  • Unt pentru uns formele
  • Piper
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Într-o cratiță, fierbem broccoli-ul cu sare și piper pentru 10 minute. Cu supa rezultată, facem un sos alb cu amidon.

  • Pasul 2

    Batem gălbenușurile și le amestecăm cu sosul alb și cu cașcavalul. batem spumă albușurile și le incorporăm ușor în sosul de broccoli.

  • Pasul 3

    Separat, ungem 6 pahare cu unt și turnăm 3 sferturi compoziția rezultată, împreună cu bucățele de broccoli.

  • Pasul 4

    Băgăm totul la cuptor într-o tavă cu apă și le lăsăm 25 de minute la 175 de grade Celsius. Se mănâncă imediat după ce le scoateți de la cuptor.

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.