Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Sucotaș vegetarian

Această rețetă vegetariană de succotash este proaspătă, vibrantă și plină de nutrienți. Multitudinea de legume proaspete vor colora farfuria ta, fiind un preparat perfect pentru un prânz la birou.

Pași de preparare

  • Într-o tigaie, rumenim ceapa, ardeiul. jalapeno în puțin ulei de măsline și condimentăm cu sare și piper.

  • Ulterior adăugăm porumbul, usturoiul tocat, fasolea boabe și amestecăm bine compoziția.
    Punem untul peste compoziție și o parte din busuioc.

  • Pe farfurie, se decorează cu ceapă verde și extra busuioc.

Rețete care te-ar putea interesa

Sucotaș vegetarian
2 persoane 15-30 min Simplu
INGREDIENTE
  • 340 gr Porumb dulce boabe, Bonduelle

  • 250 gr fasole lima sau fasole albă

  • 25 gr unt

  • 1/2 ceapă roșie

  • 1 ardei roșu

  • 1/2 jalapeno

  • 1 cățel usturoi

  • 1 ceapă verde

  • busuioc

  • ulei de măsline

  • sare

  • piper

Pași de preparare
  • Pasul 1

    Într-o tigaie, rumenim ceapa, ardeiul. jalapeno în puțin ulei de măsline și condimentăm cu sare și piper.

  • Pasul 2

    Ulterior adăugăm porumbul, usturoiul tocat, fasolea boabe și amestecăm bine compoziția.
    Punem untul peste compoziție și o parte din busuioc.

  • Pasul 3

    Pe farfurie, se decorează cu ceapă verde și extra busuioc.

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.