Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Știucă umplută

Știucă umplută cu ciuperci, cu legume la cuptor. Diana Gabriela Ciocîrlan

Pași de preparare

  • Se curăță știuca. Se spală, se freacă cu puțină sare și se lasă la o parte.
  • Se curăță legumele, se taie julien, lămâia în felii, iar cartofii în cuburi.
  • Se unge știuca în interior cu puțin ulei de măsline, se umple cu ciupercile tăiate felii și se adaugă sare și piper.
  • În tava de copt, se pun legumele, apoi peste ele se adaugă peștele și lămâia tăiată felii subțiri.
  • Peste toate acestea punem sarea, bulionul și turnăm uleiul. Se dă tava la cuptor pentru 50 de minute. Când e aproape gata, presărăm și pătrunjelul verde, tocat mărunt, apoi se servește fierbinte.

Rețete care te-ar putea interesa

Știucă umplută
6 persoane 15-30 min Simplu
INGREDIENTE
  • 1 borcan (280 g) Ciuperci întregi Bonduelle
  • 2 morcovi
  • 1 ceapă roșie
  • 4 cartofi mijlocii
  • 1 știucă de 1 kg
  • 10 roșii cherry
  • 1 lămâie
  • 10 măsline negre
  • Sare
  • 1 căpățână de usturoi
  • 150 g pastă de tomate
  • Piper
  • Pătrunjel
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Se curăță știuca. Se spală, se freacă cu puțină sare și se lasă la o parte.

  • Pasul 2

    Se curăță legumele, se taie julien, lămâia în felii, iar cartofii în cuburi.

  • Pasul 3

    Se unge știuca în interior cu puțin ulei de măsline, se umple cu ciupercile tăiate felii și se adaugă sare și piper.

  • Pasul 4

    În tava de copt, se pun legumele, apoi peste ele se adaugă peștele și lămâia tăiată felii subțiri.

  • Pasul 5

    Peste toate acestea punem sarea, bulionul și turnăm uleiul. Se dă tava la cuptor pentru 50 de minute. Când e aproape gata, presărăm și pătrunjelul verde, tocat mărunt, apoi se servește fierbinte.