Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Știucă umplută cu Bonduelle China Mix

O știucă umplută, tradițională pentru mese festive, cu legume chinezești Bonduelle, cu sos soia și sos de pește. Ștefan Dumitrescu

Pași de preparare

  • Se scoate pielea de pe știucă, cu grijă, se filetează și se toacă carnea de 2-3 ori.

  • Apoi se amestecă cu pâinea înmuiată în lapte (scursă, stoarsă) cu conserva de ton, pătrunjelul tocat, usturoiul tocat, oul întreg, sarea, piperul și sucul de lămâie.

  • Se amestecă bine. Se umple știuca cu amestecul, se dă la cuptor, la foc moderat, timp de 30 minute. Este recomandat ca știuca să fie unsă cu unt pentru a prinde o crustă ușor crocantă.

  • Se gătesc legumele la tigaie, cu sos de soia și sos de pește, 3-4 minute. Servim știuca tăiată, alături de legumele chinezești Bonduelle, decorăm cu frunze de salată frizee. E gata! Poftă bună!

Rețete care te-ar putea interesa

Știucă umplută cu Bonduelle China Mix
4 persoane 15-30 min Simplu
INGREDIENTE
  • 1 pungă (400 g) Amestec de legume China Mix Bonduelle
  • 2 felii pâine înmuiate în lapte
  • 150 g ceapă albă
  • 1 legatură pătrunjel
  • 4 căței usturoi
  • 100 g unt
  • Sucul a 1/2 lămâie
  • 2 g sare
  • 2 g piper negru măcinat
  • 130 g ton conservă în ulei
  • 20 ml. sos soia
  • 20 ml. sos de pește
  • 600 g știucă
  • Câteva frunze salată frizee
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Se scoate pielea de pe știucă, cu grijă, se filetează și se toacă carnea de 2-3 ori.

  • Pasul 2

    Apoi se amestecă cu pâinea înmuiată în lapte (scursă, stoarsă) cu conserva de ton, pătrunjelul tocat, usturoiul tocat, oul întreg, sarea, piperul și sucul de lămâie.

  • Pasul 3

    Se amestecă bine. Se umple știuca cu amestecul, se dă la cuptor, la foc moderat, timp de 30 minute. Este recomandat ca știuca să fie unsă cu unt pentru a prinde o crustă ușor crocantă.

  • Pasul 4

    Se gătesc legumele la tigaie, cu sos de soia și sos de pește, 3-4 minute. Servim știuca tăiată, alături de legumele chinezești Bonduelle, decorăm cu frunze de salată frizee. E gata! Poftă bună!