Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Știucă umplută cu Bonduelle China Mix

O știucă umplută, tradițională pentru mese festive, cu legume chinezești Bonduelle, cu sos soia și sos de pește. Ștefan Dumitrescu

Pași de preparare

  • Se scoate pielea de pe știucă, cu grijă, se filetează și se toacă carnea de 2-3 ori.
  • Apoi se amestecă cu pâinea înmuiată în lapte (scursă, stoarsă) cu conserva de ton, pătrunjelul tocat, usturoiul tocat, oul întreg, sarea, piperul și sucul de lămâie.
  • Se amestecă bine. Se umple știuca cu amestecul, se dă la cuptor, la foc moderat, timp de 30 minute. Este recomandat ca știuca să fie unsă cu unt pentru a prinde o crustă ușor crocantă.
  • Se gătesc legumele la tigaie, cu sos de soia și sos de pește, 3-4 minute. Servim știuca tăiată, alături de legumele chinezești Bonduelle, decorăm cu frunze de salată frizee. E gata! Poftă bună!

Rețete care te-ar putea interesa

Știucă umplută cu Bonduelle China Mix
4 persoane 15-30 min Simplu
INGREDIENTE
  • 1 pungă (400 g) Amestec de legume China Mix Bonduelle
  • 2 felii pâine înmuiate în lapte
  • 150 g ceapă albă
  • 1 legatură pătrunjel
  • 4 căței usturoi
  • 100 g unt
  • Sucul a 1/2 lămâie
  • 2 g sare
  • 2 g piper negru măcinat
  • 130 g ton conservă în ulei
  • 20 ml. sos soia
  • 20 ml. sos de pește
  • 600 g știucă
  • Câteva frunze salată frizee
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Se scoate pielea de pe știucă, cu grijă, se filetează și se toacă carnea de 2-3 ori.

  • Pasul 2

    Apoi se amestecă cu pâinea înmuiată în lapte (scursă, stoarsă) cu conserva de ton, pătrunjelul tocat, usturoiul tocat, oul întreg, sarea, piperul și sucul de lămâie.

  • Pasul 3

    Se amestecă bine. Se umple știuca cu amestecul, se dă la cuptor, la foc moderat, timp de 30 minute. Este recomandat ca știuca să fie unsă cu unt pentru a prinde o crustă ușor crocantă.

  • Pasul 4

    Se gătesc legumele la tigaie, cu sos de soia și sos de pește, 3-4 minute. Servim știuca tăiată, alături de legumele chinezești Bonduelle, decorăm cu frunze de salată frizee. E gata! Poftă bună!