Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Specialitatea pizzerului

O pizza cu blat pufos și toping savuros, întregit de boabele de porumb Bonduelle. Irina Calistru

Pași de preparare

  • Se face un aluat de pizza din făină, apă călduță, 2 linguri ulei de măsline, un praf de sare și drojdie, care se lasă la dospit aproximativ o oră, apoi se întinde cu ajutorul mâinilor în tavă și se înțeapă din loc în loc cu furculița.

  • Se unge suprafața blatului cu sos de roșii amestecat cu oregano. Se adaugă cașcavalul ras și ceapa tăiată feliuțe subțiri. Apoi adăugăm șunca dată pe răzătoare și feliuțele de cârnați.

  • Urmează ardeii, măslinele, roșiile și ciupercile, toate tăiate în feliuțe subțiri și, bineînțeles boabele de porumb Bonduelle. Se mai presară puțin oregano și se dă la cuptor pentru aproximativ 20-25 minute.

  • De preferat ar fi ca după 15-20 minute să se dea foc și de deasupra, pentru a se rumeni frumos.

Rețete care te-ar putea interesa

Specialitatea pizzerului
6 persoane 15-30 min Simplu
INGREDIENTE
  • <p><a href="https://bonduelle.ro/produs/conserva-porumb">3 linguri Porumb dulce boabe Bonduelle</a></p>
  • <p>500 g făină de gr&acirc;u</p>
  • <p>100 g c&acirc;rnați afumați</p>
  • <p>100 g c&acirc;rnați picanți</p>
  • <p>100 g șuncă</p>
  • <p>1 ceapă</p>
  • <p>50 g măsline verzi cu gogoșar</p>
  • <p>100 g cașcaval afumat</p>
  • <p>1/2 ardei kapia</p>
  • <p>1 roșie</p>
  • <p>3 ciuperci champignon</p>
  • <p>2 linguri sos de roșii</p>
  • <p>1 linguriță oregano</p>
  • <p>2 linguri ulei de măsline</p>
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Se face un aluat de pizza din făină, apă călduță, 2 linguri ulei de măsline, un praf de sare și drojdie, care se lasă la dospit aproximativ o oră, apoi se întinde cu ajutorul mâinilor în tavă și se înțeapă din loc în loc cu furculița.

  • Pasul 2

    Se unge suprafața blatului cu sos de roșii amestecat cu oregano. Se adaugă cașcavalul ras și ceapa tăiată feliuțe subțiri. Apoi adăugăm șunca dată pe răzătoare și feliuțele de cârnați.

  • Pasul 3

    Urmează ardeii, măslinele, roșiile și ciupercile, toate tăiate în feliuțe subțiri și, bineînțeles boabele de porumb Bonduelle. Se mai presară puțin oregano și se dă la cuptor pentru aproximativ 20-25 minute.

  • Pasul 4

    De preferat ar fi ca după 15-20 minute să se dea foc și de deasupra, pentru a se rumeni frumos.