Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Specialitatea pizzerului

O pizza cu blat pufos și toping savuros, întregit de boabele de porumb Bonduelle. Irina Calistru

Pași de preparare

  • Se face un aluat de pizza din făină, apă călduță, 2 linguri ulei de măsline, un praf de sare și drojdie, care se lasă la dospit aproximativ o oră, apoi se întinde cu ajutorul mâinilor în tavă și se înțeapă din loc în loc cu furculița.

  • Se unge suprafața blatului cu sos de roșii amestecat cu oregano. Se adaugă cașcavalul ras și ceapa tăiată feliuțe subțiri. Apoi adăugăm șunca dată pe răzătoare și feliuțele de cârnați.

  • Urmează ardeii, măslinele, roșiile și ciupercile, toate tăiate în feliuțe subțiri și, bineînțeles boabele de porumb Bonduelle. Se mai presară puțin oregano și se dă la cuptor pentru aproximativ 20-25 minute.

  • De preferat ar fi ca după 15-20 minute să se dea foc și de deasupra, pentru a se rumeni frumos.

Rețete care te-ar putea interesa

Specialitatea pizzerului
6 persoane 15-30 min Simplu
INGREDIENTE
  • 3 linguri Porumb dulce boabe Bonduelle

  • 500 g făină de grâu

  • 100 g cârnați afumați

  • 100 g cârnați picanți

  • 100 g șuncă

  • 1 ceapă

  • 50 g măsline verzi cu gogoșar

  • 100 g cașcaval afumat

  • 1/2 ardei kapia

  • 1 roșie

  • 3 ciuperci champignon

  • 2 linguri sos de roșii

  • 1 linguriță oregano

  • 2 linguri ulei de măsline

Pași de preparare
  • Pasul 1

    Se face un aluat de pizza din făină, apă călduță, 2 linguri ulei de măsline, un praf de sare și drojdie, care se lasă la dospit aproximativ o oră, apoi se întinde cu ajutorul mâinilor în tavă și se înțeapă din loc în loc cu furculița.

  • Pasul 2

    Se unge suprafața blatului cu sos de roșii amestecat cu oregano. Se adaugă cașcavalul ras și ceapa tăiată feliuțe subțiri. Apoi adăugăm șunca dată pe răzătoare și feliuțele de cârnați.

  • Pasul 3

    Urmează ardeii, măslinele, roșiile și ciupercile, toate tăiate în feliuțe subțiri și, bineînțeles boabele de porumb Bonduelle. Se mai presară puțin oregano și se dă la cuptor pentru aproximativ 20-25 minute.

  • Pasul 4

    De preferat ar fi ca după 15-20 minute să se dea foc și de deasupra, pentru a se rumeni frumos.

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.