Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Special delicious Tuna Salad a la Răzvan!

Simplu și rapid de preparat, gustoasă și foarte sănătoasă, această rețetă este soluția ideală pentru cei ce țin o dietă sau vor să prepare ceva sănătos și delicios într-un timp foarte scurt. Răzvan Costea

Pași de preparare

 • Se desface conserva de porumb Bonduelle, se scurge apa, iar conținutul se pune la călit într-o tigaie cu 2 linguri de ulei, timp de 15 minute (până se maronește ușor). În paralel, se pune conserva de ton cu tot cu uleiul din interior într-un bol mare de salată și se mărunțește tonul cu o furculiță.

 • Se taie ridichile și măslinele felii și se adaugă peste ton. Se adaugă jumătate din salata verde creață (dacă este una mare), mărunțită, la fel și ceapa verde (tot mărunțită). Se adaugă sare și zeama de la 1/3 din lămâie. Dacă porumbul este gata, se lasă la răcit (dacă se adaugă direct din tigaie, salata verde se va înmuia și va fi caldă), după care se adaugă în bol și se amestecă.

 • Gustul de dulce de la porumb, de sărat și de acrișor se completează perfect, iar rezultatul va fi delicios. Vă doresc să aveți poftă!

Rețete care te-ar putea interesa

Special delicious Tuna Salad a la Răzvan!
2 persoane 15-30 min Simplu
INGREDIENTE
Pași de preparare
 • Pasul 1

  Se desface conserva de porumb Bonduelle, se scurge apa, iar conținutul se pune la călit într-o tigaie cu 2 linguri de ulei, timp de 15 minute (până se maronește ușor). În paralel, se pune conserva de ton cu tot cu uleiul din interior într-un bol mare de salată și se mărunțește tonul cu o furculiță.

 • Pasul 2

  Se taie ridichile și măslinele felii și se adaugă peste ton. Se adaugă jumătate din salata verde creață (dacă este una mare), mărunțită, la fel și ceapa verde (tot mărunțită). Se adaugă sare și zeama de la 1/3 din lămâie. Dacă porumbul este gata, se lasă la răcit (dacă se adaugă direct din tigaie, salata verde se va înmuia și va fi caldă), după care se adaugă în bol și se amestecă.

 • Pasul 3

  Gustul de dulce de la porumb, de sărat și de acrișor se completează perfect, iar rezultatul va fi delicios. Vă doresc să aveți poftă!

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.