Pași de preparare
-
Se desface conserva de porumb Bonduelle, se scurge apa, iar conținutul se pune la călit într-o tigaie cu 2 linguri de ulei, timp de 15 minute (până se maronește ușor). În paralel, se pune conserva de ton cu tot cu uleiul din interior într-un bol mare de salată și se mărunțește tonul cu o furculiță.
-
Se taie ridichile și măslinele felii și se adaugă peste ton. Se adaugă jumătate din salata verde creață (dacă este una mare), mărunțită, la fel și ceapa verde (tot mărunțită). Se adaugă sare și zeama de la 1/3 din lămâie. Dacă porumbul este gata, se lasă la răcit (dacă se adaugă direct din tigaie, salata verde se va înmuia și va fi caldă), după care se adaugă în bol și se amestecă.
-
Gustul de dulce de la porumb, de sărat și de acrișor se completează perfect, iar rezultatul va fi delicios. Vă doresc să aveți poftă!