Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Spanac cu ouă la cuptor

Un gust extraordinar și o aromă interesantă. Alina Cercel

Pași de preparare

  • Ceapa se curăță, se spală și se taie cubulețe, apoi se călește în ulei până devine arămie. Peste ceapă se pune spanacul semi-decongelat, se lasă 10 minute și se condimentează cu sare și piper după gust.

  • Două castroane se ung cu unt și se tapetează cu pesmet, în care se va pune un strat de spanac, un ou, apoi iarăși spanac și deasupra se pune cașcaval ras și roșii cherry.

  • Se pune la cuptor 25 minute la 180 grade, până ce cașcavalul este rumen.

Rețete care te-ar putea interesa

Spanac cu ouă la cuptor
2 persoane 15-30 min Simplu
INGREDIENTE
  • <p><a href="https://bonduelle.ro/produs/spanac-congelat-frunze-tocate">1 pungă (400 g) Spanac tocat Bonduelle</a></p>
  • <p>2 ouă</p>
  • <p>1 ceapă</p>
  • <p>100 g cașcaval</p>
  • <p>Roșii cherry</p>
  • <p>Sare</p>
  • <p>Piper</p>
  • <p>1 linguriță cu unt</p>
  • <p>2 linguri cu pesmet</p>
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Ceapa se curăță, se spală și se taie cubulețe, apoi se călește în ulei până devine arămie. Peste ceapă se pune spanacul semi-decongelat, se lasă 10 minute și se condimentează cu sare și piper după gust.

  • Pasul 2

    Două castroane se ung cu unt și se tapetează cu pesmet, în care se va pune un strat de spanac, un ou, apoi iarăși spanac și deasupra se pune cașcaval ras și roșii cherry.

  • Pasul 3

    Se pune la cuptor 25 minute la 180 grade, până ce cașcavalul este rumen.