Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Spanac cu ou și mămăligă

Ușor, rapid și sănătos. Florin Florin

Pași de preparare

  • Spanacul se lasă câteva ore la temperatura camerei, iar între timp curățăm ceapa și usturoiul, le tocăm și se călesc în uleiul încins.

  • Adăugăm spanacul și puțină sare, omogenizăm, iar la final se adaugă smântână.

  • Într-o oală punem apă și puțină sare, dăm un clocot cu o lingură, amestecăm și facem un vârtej și spargem ouăle (pe rând), pregătim mămăliga, iar la final începem asamblarea. Se poate servi și cu mujdei. Poftă bună.

Rețete care te-ar putea interesa

Spanac cu ou și mămăligă
4 persoane 15-30 min Simplu
INGREDIENTE
  • 1 pungă (400 g) Spanac tocat
  • 2 cepe
  • 1 căpățână usturoi
  • 100 ml. ulei
  • 100 g smântână
  • Mălai
  • 4 ouă
  • Sare
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Spanacul se lasă câteva ore la temperatura camerei, iar între timp curățăm ceapa și usturoiul, le tocăm și se călesc în uleiul încins.

  • Pasul 2

    Adăugăm spanacul și puțină sare, omogenizăm, iar la final se adaugă smântână.

  • Pasul 3

    Într-o oală punem apă și puțină sare, dăm un clocot cu o lingură, amestecăm și facem un vârtej și spargem ouăle (pe rând), pregătim mămăliga, iar la final începem asamblarea. Se poate servi și cu mujdei. Poftă bună.