Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Spaghetti cu zucchini, porumb și parmezan

O rețetă servită de Violeta Postolache.

Pași de preparare

  • Fierbem pastele conform indicațiilor de pe ambalaj.

  • Punem uleiul de măsline într-o tigaie tip wok și adăugăm dovlecelul tăiat feliuțe subțiri.

  • Asezonăm cu sare de mare și piper mozaic. Când dovlecelul se înmoaie puțin adăugăm roșia tăiată cubulețe mici. Lăsăm pe foc încă jumătate de minut.

  • Dăm tigaia deoparte și adăugăm pastele bine scurse. Adăugăm apoi porumbul, ceapa tocată rondele și parmezanul ras. Presărăm oregano după gust. Opțional puteți adăuga un praf de chilli.

  • Amestecăm și punem pastele pe un platou. Radeți puțin parmezan deasupra.

Rețete care te-ar putea interesa

Spaghetti cu zucchini, porumb și parmezan
2 persoane 30-45 min Mediu
INGREDIENTE
  • <p><a href="https://bonduelle.ro/produs/conserva-porumb">100 g Porumb dulce boabe Bonduelle</a></p>
  • <p>1 dovlecel tip zucchini</p>
  • <p>200 g spaghetti</p>
  • <p>50 g parmezan ras</p>
  • <p>1 roșie potrivită</p>
  • <p>2-3 fire ceapă verde</p>
  • <p>Sare de mare</p>
  • <p>Piper mozaic</p>
  • <p>Oregano</p>
  • <p>3 linguri ulei de măsline</p>
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Fierbem pastele conform indicațiilor de pe ambalaj.

  • Pasul 2

    Punem uleiul de măsline într-o tigaie tip wok și adăugăm dovlecelul tăiat feliuțe subțiri.

  • Pasul 3

    Asezonăm cu sare de mare și piper mozaic. Când dovlecelul se înmoaie puțin adăugăm roșia tăiată cubulețe mici. Lăsăm pe foc încă jumătate de minut.

  • Pasul 4

    Dăm tigaia deoparte și adăugăm pastele bine scurse. Adăugăm apoi porumbul, ceapa tocată rondele și parmezanul ras. Presărăm oregano după gust. Opțional puteți adăuga un praf de chilli.

  • Pasul 5

    Amestecăm și punem pastele pe un platou. Radeți puțin parmezan deasupra.