Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Spaghetti cu zucchini, porumb și parmezan

O rețetă servită de Violeta Postolache.

Pași de preparare

  • Fierbem pastele conform indicațiilor de pe ambalaj.

  • Punem uleiul de măsline într-o tigaie tip wok și adăugăm dovlecelul tăiat feliuțe subțiri.

  • Asezonăm cu sare de mare și piper mozaic. Când dovlecelul se înmoaie puțin adăugăm roșia tăiată cubulețe mici. Lăsăm pe foc încă jumătate de minut.

  • Dăm tigaia deoparte și adăugăm pastele bine scurse. Adăugăm apoi porumbul, ceapa tocată rondele și parmezanul ras. Presărăm oregano după gust. Opțional puteți adăuga un praf de chilli.

  • Amestecăm și punem pastele pe un platou. Radeți puțin parmezan deasupra.

Rețete care te-ar putea interesa

Spaghetti cu zucchini, porumb și parmezan
2 persoane 30-45 min Mediu
INGREDIENTE
  • 100 g Porumb dulce boabe Bonduelle

  • 1 dovlecel tip zucchini

  • 200 g spaghetti

  • 50 g parmezan ras

  • 1 roșie potrivită

  • 2-3 fire ceapă verde

  • Sare de mare

  • Piper mozaic

  • Oregano

  • 3 linguri ulei de măsline

Pași de preparare
  • Pasul 1

    Fierbem pastele conform indicațiilor de pe ambalaj.

  • Pasul 2

    Punem uleiul de măsline într-o tigaie tip wok și adăugăm dovlecelul tăiat feliuțe subțiri.

  • Pasul 3

    Asezonăm cu sare de mare și piper mozaic. Când dovlecelul se înmoaie puțin adăugăm roșia tăiată cubulețe mici. Lăsăm pe foc încă jumătate de minut.

  • Pasul 4

    Dăm tigaia deoparte și adăugăm pastele bine scurse. Adăugăm apoi porumbul, ceapa tocată rondele și parmezanul ras. Presărăm oregano după gust. Opțional puteți adăuga un praf de chilli.

  • Pasul 5

    Amestecăm și punem pastele pe un platou. Radeți puțin parmezan deasupra.

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.