1. >Rețete
  2. >Spaghete cu spanac și smântână

Spaghete cu spanac și smântână

Un gust extraordinar și o aromă interesantă!
Ușor
4 persoane
30 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 pungă (400 g) Spanac tocat Bonduelle

1 ceapă

Foi de dafin

3 căței de usturoi

1 pungă cu spaghete

Piper măcinat

100 g unt

100 ml. smântână

1 ou

Câteva roșii cherry

Verdeață
Ingrediente pentru 4 persoane
1 pungă (400 g) Spanac tocat Bonduelle

1 ceapă

Foi de dafin

3 căței de usturoi

1 pungă cu spaghete

Piper măcinat

100 g unt

100 ml. smântână

1 ou

Câteva roșii cherry

Verdeață
  1. Pași 1
    Spanacul se lasă la decongelat. Punem spaghetele la fiert cu puțină sare, lăsăm să fiarbă 8-10 minute, după care se scoate și le punem într-o sită trecute pe sub un jet de apă.
  2. Pași 2
    Curățăm ceapa și apoi o tocăm, punem untul la topit într-un tuci, apoi ceapa să se călească. Când este făcută, luăm de pe foc. Spanacul, smântâna, oul, usturoiul se pun peste ceapă, iar cu ajutorul unui blender, facem un sos, potrivim cu sare și piper, iar apoi se pune peste spaghete sosul obținut.
  3. Pași 3
    Așezăm pe farfurie sau platou, aranjăm și deasupra punem roșiile trase la tigaie și mărarul peste. Poftă bună!
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Souffle cu spanac

    Un souffle delicios care va îmbogăți masa de prânz.

  • Tartină cu porumb chilli și ricotta

    O rețetă simplă, rapidă și gustoasă!

  • Spanac cremos cu ou

    Spanac cremos cu ou. O rețetă pregătită de Jamila!