Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Spaghete cu spanac și smântână

Un gust extraordinar și o aromă interesantă. Ilie Șandru

Pași de preparare

 • Spanacul se lasă la decongelat. Punem spaghetele la fiert cu puțină sare, lăsăm să fiarbă 8-10 minute, după care se scoate și le punem într-o sită trecute pe sub un jet de apă.

 • Curățăm ceapa și apoi o tocăm, punem untul la topit într-un tuci, apoi ceapa să se călească. Când este făcută, luăm de pe foc. Spanacul, smântâna, oul, usturoiul se pun peste ceapă, iar cu ajutorul unui blender, facem un sos, potrivim cu sare și piper, iar apoi se pune peste spaghete sosul obținut.

 • Așezăm pe farfurie sau platou, aranjăm și deasupra punem roșiile trase la tigaie și mărarul peste. Poftă bună!

Rețete care te-ar putea interesa

Spaghete cu spanac și smântână
4 persoane 30-45 min Simplu
INGREDIENTE
Pași de preparare
 • Pasul 1

  Spanacul se lasă la decongelat. Punem spaghetele la fiert cu puțină sare, lăsăm să fiarbă 8-10 minute, după care se scoate și le punem într-o sită trecute pe sub un jet de apă.

 • Pasul 2

  Curățăm ceapa și apoi o tocăm, punem untul la topit într-un tuci, apoi ceapa să se călească. Când este făcută, luăm de pe foc. Spanacul, smântâna, oul, usturoiul se pun peste ceapă, iar cu ajutorul unui blender, facem un sos, potrivim cu sare și piper, iar apoi se pune peste spaghete sosul obținut.

 • Pasul 3

  Așezăm pe farfurie sau platou, aranjăm și deasupra punem roșiile trase la tigaie și mărarul peste. Poftă bună!

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.