Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Spaghete cu mazăre la cuptor

Mazărea Bonduelle e fragedă și dulce și dă o savoare deosebită mâncării. Liliana Fedeleș

Pași de preparare

 • Spaghetele se pun la fiert în apă cu sare, conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Șunca se feliază, iar cașcavalul se dă pe răzătoare. Mazărea congelată se dă în clocot, pentru 2-3 minute.

 • Șunca feliată se călește câteva minute cu 2-3 căței de usturoi. Se separă gălbenușurile de albușuri și se amestecă până se omogenizează cu smântâna și cașcavalul ras (100 g). Se adaugă sare, piper și busuioc după gust, apoi mazărea. Spaghetele fierte se amestecă cu șunca, apoi se adaugă crema de smântână cu mazărea.

 • Se toarnă într-un vas termorezistent și se dă la cuptor pentru 15-20 de minute, până se rumenește ușor deasupra. Spaghetele se servesc calde, presărate cu cașcaval ras. Poftă bună!

Rețete care te-ar putea interesa

Spaghete cu mazăre la cuptor
4 persoane 15-30 min Simplu
INGREDIENTE
Pași de preparare
 • Pasul 1

  Spaghetele se pun la fiert în apă cu sare, conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Șunca se feliază, iar cașcavalul se dă pe răzătoare. Mazărea congelată se dă în clocot, pentru 2-3 minute.

 • Pasul 2

  Șunca feliată se călește câteva minute cu 2-3 căței de usturoi. Se separă gălbenușurile de albușuri și se amestecă până se omogenizează cu smântâna și cașcavalul ras (100 g). Se adaugă sare, piper și busuioc după gust, apoi mazărea. Spaghetele fierte se amestecă cu șunca, apoi se adaugă crema de smântână cu mazărea.

 • Pasul 3

  Se toarnă într-un vas termorezistent și se dă la cuptor pentru 15-20 de minute, până se rumenește ușor deasupra. Spaghetele se servesc calde, presărate cu cașcaval ras. Poftă bună!

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.