Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Spaghete cu ciuperci Bonduelle

Un preparat delicios pentru întreaga familie. Ludovica Gyorgy

Pași de preparare

  • Se curăță ceapa și se călește puțin, apoi se adaugă carnea tăiată cuburi (pentru că este carne de vită, am fiert-o în prealabil în supă).
  • După ce se rumenesc puțin, se adaugă ciupercile feliate Bonduelle și se adaugă sare după gust.
  • Separat, se pun la fiert spaghetele, apa cu sare și puțin ulei, se storc și se așează în farfurie lângă ciuperci.
  • Apoi se prepară la rece un sos din bulion, ulei de măsline și cimbru, se toarnă peste spaghete și se servesc.

Rețete care te-ar putea interesa

Spaghete cu ciuperci Bonduelle
4 persoane 15-30 min Simplu
INGREDIENTE
  • 1 borcan (280 g) Ciuperci feliate Bonduelle
  • 200 g carne fiartă de vită
  • 2 linguri ulei de floarea soarelui
  • 1 ceapă albă
  • 200 g spaghete
  • 1 lingură ulei de măsline
  • 100 ml. bulion
  • 1 plic sare alimentară
  • 1 linguriță cimbru uscat
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Se curăță ceapa și se călește puțin, apoi se adaugă carnea tăiată cuburi (pentru că este carne de vită, am fiert-o în prealabil în supă).

  • Pasul 2

    După ce se rumenesc puțin, se adaugă ciupercile feliate Bonduelle și se adaugă sare după gust.

  • Pasul 3

    Separat, se pun la fiert spaghetele, apa cu sare și puțin ulei, se storc și se așează în farfurie lângă ciuperci.

  • Pasul 4

    Apoi se prepară la rece un sos din bulion, ulei de măsline și cimbru, se toarnă peste spaghete și se servesc.