Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Sote de mazăre cu fasole verde, prosciutto și cruton pâine

O rețetă perfectă pentru o masă în familie. Cristina Mihaela Oprea.

Pași de preparare

  • Se taie ceapa julien și se călește cu puțin ulei de măsline.
  • Se adaugă apoi fasolea verde și mazărea din conservă, roșiile în bulion, sare, piper, se lasă să scadă. După ce s-a lăsat la răcit, se bagă compoziția în feliile de prosciutto.
  • Bruschetele de pâine se taie și se bagă la cuptorul încins la 180 de grade, timp de 2 minute.
  • Între timp, pregătim reductia de oțet balsamic: zahărul brun se topește, se amestecă cu oțetul balsamic și se lasă să fiarbă la foc mic, până devine o cremă. Se ornează cu crutoanele de pâine și reducția de oțet balsamic. Poftă bună!

Rețete care te-ar putea interesa

Sote de mazăre cu fasole verde, prosciutto și cruton pâine
4 persoane sub 15 min Simplu
INGREDIENTE
  • 100 g Mazăre verde boabe Bonduelle
  • 100 g Fasole verde fină, întreagă BIO Bonduelle
  • 4 felii de prosciutto
  • 100 ml. roșii în bulion
  • 4 bruschete pâine
  • Sare
  • Ulei de măsline
  • 1 ceapă mică
  • 80 g zahăr brun
  • 100 ml. oțet balsamic
  • Piper
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Se taie ceapa julien și se călește cu puțin ulei de măsline.

  • Pasul 2

    Se adaugă apoi fasolea verde și mazărea din conservă, roșiile în bulion, sare, piper, se lasă să scadă. După ce s-a lăsat la răcit, se bagă compoziția în feliile de prosciutto.

  • Pasul 3

    Bruschetele de pâine se taie și se bagă la cuptorul încins la 180 de grade, timp de 2 minute.

  • Pasul 4

    Între timp, pregătim reductia de oțet balsamic: zahărul brun se topește, se amestecă cu oțetul balsamic și se lasă să fiarbă la foc mic, până devine o cremă. Se ornează cu crutoanele de pâine și reducția de oțet balsamic. Poftă bună!