1. >Rețete
  2. >Sote de mazăre cu fasole verde, prosciutto și cruton pâine

Sote de mazăre cu fasole verde, prosciutto și cruton pâine

O rețetă perfectă pentru o masă în familie.
Ușor
4 persoane
10 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
100 g Mazăre verde boabe Bonduelle

100 g Fasole verde fină, întreagă BIO Bonduelle

4 felii de prosciutto

100 ml. roșii în bulion

4 bruschete pâine

Sare

Ulei de măsline

1 ceapă mică

80 g zahăr brun

100 ml. oțet balsamic

Piper
Ingrediente pentru 4 persoane
100 g Mazăre verde boabe Bonduelle

100 g Fasole verde fină, întreagă BIO Bonduelle

4 felii de prosciutto

100 ml. roșii în bulion

4 bruschete pâine

Sare

Ulei de măsline

1 ceapă mică

80 g zahăr brun

100 ml. oțet balsamic

Piper
  1. Pași 1
    Se taie ceapa julien și se călește cu puțin ulei de măsline.
  2. Pași 2
    Se adaugă apoi fasolea verde și mazărea din conservă, roșiile în bulion, sare, piper, se lasă să scadă. După ce s-a lăsat la răcit, se bagă compoziția în feliile de prosciutto.
  3. Pași 3
    Bruschetele de pâine se taie și se bagă la cuptorul încins la 180 de grade, timp de 2 minute.
  4. Pași 4
    Între timp, pregătim reductia de oțet balsamic: zahărul brun se topește, se amestecă cu oțetul balsamic și se lasă să fiarbă la foc mic, până devine o cremă. Se ornează cu crutoanele de pâine și reducția de oțet balsamic. Poftă bună!
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Supă cremă de legume verzi cu năut

    O nouă rețetă delicioasă de supă cremă! Valorile nutritive ale legumelor verzi, combinate năutul bogat în fibre și proteine, se regăsesc în acestă rețetă gustoasă.

  • Buddha Bowl

    Bonduelle vine în întâmpinarea verii cu o rețetă fresh, bogată în proteine vegetale, perfectă pentru...

  • Supă cremă de legume verzi cu parmezan

    Descoperă o rețetă simplă și delicioasă de supă cremă de legume verzi cu parmezan ras de la Bonduell...