Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Somon la cuptor cu mix de fasole

O combinație sănătoasă și gustoasă de fasole verde și galbenă cu somon și sos pesto! Un preparat ideal pentru o cină ușoară!

Pași de preparare

  • Pentru început, tăiem pătrunjelul mărunt, usturoiul în feliuțe și ceapa cubulețe, dăm morcovii printr-o răzătoare, tăiem roșiile cubulețe și parmezanul în felii.

  • Facem un sos pesto din pătrunjel, parmezan, ceapă, muguri de pin, puțin ulei de măsline și zeama de la o lime, pe care le amestecăm într-un blender până obținem o consistență cremoasă.

  • Separat, ungem somonul cu sosul pesto și îl introducem la cuptor la 190°C timp de 15 minute.

  • Într-o tigaie încinsă adaugăm untul, uleiul, apoi ceapa tocată, morcovul ras, puțină sare și piper, apoi adăugăm stocul de legume, fasolea păstăi și după 5 minute roșiile cubulețe. Lăsăm să fiarbă timp de 15–20 minute până fasolea este fiartă complet.

Rețete care te-ar putea interesa

Somon la cuptor cu mix de fasole
2 persoane 30-45 min Simplu
INGREDIENTE
  • 200 g Fasole păstăi galbenă și verde Duet Mix Bonduelle
  • 200 g somon
  • 2 morcovi
  • 2 legături de pătrunjel
  • 2 cepe
  • 2 roșii
  • 50 g unt
  • 30 g parmezan
  • 20 g muguri de pin
  • 2 căței usturoi
  • 1/2 cană stoc de legume
  • 1 lime
  • 1 lingură ulei de măsline
  • Sare
  • Piper
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Pentru început, tăiem pătrunjelul mărunt, usturoiul în feliuțe și ceapa cubulețe, dăm morcovii printr-o răzătoare, tăiem roșiile cubulețe și parmezanul în felii.

  • Pasul 2

    Facem un sos pesto din pătrunjel, parmezan, ceapă, muguri de pin, puțin ulei de măsline și zeama de la o lime, pe care le amestecăm într-un blender până obținem o consistență cremoasă.

  • Pasul 3

    Separat, ungem somonul cu sosul pesto și îl introducem la cuptor la 190°C timp de 15 minute.

  • Pasul 4

    Într-o tigaie încinsă adaugăm untul, uleiul, apoi ceapa tocată, morcovul ras, puțină sare și piper, apoi adăugăm stocul de legume, fasolea păstăi și după 5 minute roșiile cubulețe. Lăsăm să fiarbă timp de 15–20 minute până fasolea este fiartă complet.