Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Șnițel de pui cu morcovi tineri

Savoare în farfurie

Pași de preparare

  • Facem sosul pentru șnițel din feta, iaurt, ulei de măsline, mentă și busuioc, date printr-un blender.

  • Tăiem bucata de piept de pui în 2, batem cu ciocanul de șnițel, condimentăm și dăm prin făină, ou bătut și pesmet Panko amestecat cu parmezan. Încingem uleiul într-o tigaie și adăugăm șnițelele, prăjindu-le până capătă o culoare rumenă.

  • Scurgem de lichid morcovii tineri și apoi îi călim în puțin unt și ulei de măsline, sare și piper. Adăugăm lime dată prin răzătoare și îi stoarcem sucul. Pentru aromă, adăugăm câteva frunze de mentă, sare și piper.

Rețete care te-ar putea interesa

Șnițel de pui cu morcovi tineri
2 persoane 30-45 min Mediu
INGREDIENTE
  • 200 g morcovi tineri Bonduelle
  • 300 g piept de pui
  • 150 g iaurt grecesc
  • 100 g pesmet
  • 200 ml ulei
  • 10 ml ulei măsline
  • 80 g făină
  • 50 g feta
  • unt
  • 10 g parmezan
  • 2 ouă
  • 1 lime
  • frunze de busuioc
  • frunze de mentă
  • sare
  • piper
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Facem sosul pentru șnițel din feta, iaurt, ulei de măsline, mentă și busuioc, date printr-un blender.

  • Pasul 2

    Tăiem bucata de piept de pui în 2, batem cu ciocanul de șnițel, condimentăm și dăm prin făină, ou bătut și pesmet Panko amestecat cu parmezan. Încingem uleiul într-o tigaie și adăugăm șnițelele, prăjindu-le până capătă o culoare rumenă.

  • Pasul 3

    Scurgem de lichid morcovii tineri și apoi îi călim în puțin unt și ulei de măsline, sare și piper. Adăugăm lime dată prin răzătoare și îi stoarcem sucul. Pentru aromă, adăugăm câteva frunze de mentă, sare și piper.