1. >Rețete
  2. >Șnițel de pui cu morcovi tineri

Șnițel de pui cu morcovi tineri

Savoare în farfurie!
Mediu
2 persoane
30 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
200 g morcovi tineri Bonduelle

300 g piept de pui

150 g iaurt grecesc

100 g pesmet

200 ml ulei

10 ml ulei măsline

80 g făină

50 g feta

unt

10 g parmezan

2 ouă

1 lime

frunze de busuioc

frunze de mentă

sare

piper
Ingrediente pentru 2 persoane
200 g morcovi tineri Bonduelle

300 g piept de pui

150 g iaurt grecesc

100 g pesmet

200 ml ulei

10 ml ulei măsline

80 g făină

50 g feta

unt

10 g parmezan

2 ouă

1 lime

frunze de busuioc

frunze de mentă

sare

piper
  1. Pași 1
    Facem sosul pentru șnițel din feta, iaurt, ulei de măsline, mentă și busuioc, date printr-un blender.
  2. Pași 2
    Tăiem bucata de piept de pui în 2, batem cu ciocanul de șnițel, condimentăm și dăm prin făină, ou bătut și pesmet Panko amestecat cu parmezan. Încingem uleiul într-o tigaie și adăugăm șnițelele, prăjindu-le până capătă o culoare rumenă.
  3. Pași 3
    Scurgem de lichid morcovii tineri și apoi îi călim în puțin unt și ulei de măsline, sare și piper. Adăugăm lime dată prin răzătoare și îi stoarcem sucul. Pentru aromă, adăugăm câteva frunze de mentă, sare și piper.
Sfaturi în bucătărie
Șnițelele le putem pune la cuptor la 220 de grade, timp de 20 de minute, după ce au fost date prin pesmet și cu puțin ulei.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Creveți Teriyaki cu broccoli și conopidă

    Bucătăria asiatică te va surprinde din nou cu o rețetă simplă și gustoasă. Te invităm să încerci mixul de legume Imperial, alături de creveții frgezi, înveliți într-un sos dulce și aromat.

  • Orez în stil spaniol cu chorizo și pui

    Bucătăria mexicană, plină de culoare și savoare, vine acum și în casa ta prin intermediul mixului Sp...

  • Cotlet de berbecuț cu legume provensal

    Pregătești o cină specială? Amestecul de legume Provencal, este potrivit ca și garnitura pentru un c...