Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Șnițel de biban în fulgi de porumb

Șnițel de biban în fulgi de porumb cu salată valeriană și sos de smântână și ciuperci. Cristina Mihaela Oprea

Pași de preparare

  • Se spală peștele, se condimentează cu sare și piper, se dă prin făină, ou și fulgi de porumb, după care se prăjește în ulei de rapiță.
  • Se spală salata, se lasă la scurs și se așează peste șnițel.
  • Se pregătește sosul de smântână din smântână dulce, ciuperci, usturoi pisat și sare și ulei.
  • Se adaugă sosul peste salată. Poftă mare!

Rețete care te-ar putea interesa

Șnițel de biban în fulgi de porumb
4 persoane 15-30 min Simplu
INGREDIENTE
  • 1 borcan (280 g) Ciuperci întregi Bonduelle
  • 2 ouă
  • 100 g făină
  • 200 g fulgi de porumb
  • 300 ml. ulei de rapiță
  • 200 g salată valeriană
  • 800 g file de biban
  • 2 căței usturoi
  • 200 ml. smântână dulce
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Se spală peștele, se condimentează cu sare și piper, se dă prin făină, ou și fulgi de porumb, după care se prăjește în ulei de rapiță.

  • Pasul 2

    Se spală salata, se lasă la scurs și se așează peste șnițel.

  • Pasul 3

    Se pregătește sosul de smântână din smântână dulce, ciuperci, usturoi pisat și sare și ulei.

  • Pasul 4

    Se adaugă sosul peste salată. Poftă mare!