1. >Rețete
  2. >Șnițel de biban în fulgi de porumb

Șnițel de biban în fulgi de porumb

Șnițel de biban în fulgi de porumb cu salată valeriană și sos de smântână și ciuperci.
Ușor
4 persoane
25 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 borcan (280 g) Ciuperci întregi Bonduelle

2 ouă

100 g făină

200 g fulgi de porumb

300 ml. ulei de rapiță

200 g salată valeriană

800 g file de biban

2 căței usturoi

200 ml. smântână dulce
Ingrediente pentru 4 persoane
1 borcan (280 g) Ciuperci întregi Bonduelle

2 ouă

100 g făină

200 g fulgi de porumb

300 ml. ulei de rapiță

200 g salată valeriană

800 g file de biban

2 căței usturoi

200 ml. smântână dulce
  1. Pași 1
    Se spală peștele, se condimentează cu sare și piper, se dă prin făină, ou și fulgi de porumb, după care se prăjește în ulei de rapiță.
  2. Pași 2
    Se spală salata, se lasă la scurs și se așează peste șnițel.
  3. Pași 3
    Se pregătește sosul de smântână din smântână dulce, ciuperci, usturoi pisat și sare și ulei.
  4. Pași 4
    Se adaugă sosul peste salată. Poftă mare!
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Fusili cu ciuperci și spanac

    Un preparat de origine italiană foarte aromat și care se pregătește ușor.

  • Noodles cu creveți, ciuperci felii și sp...

    O rețetă spectaculoasă!

  • Rigatoni cu fasole albă

    O rețetă foarte hrănitoare și potrivită în anotimpul rece.