Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Snert - supă olandeză din mazăre

Olandezii spun că adevărata ciorbă de mazăre este atunci când lingura stă dreaptă în ea.

Pași de preparare

  • Se pune mazărea în apă (suficientă cât să o acopere) și se lasă 8-10 ore acoperită.
  • Se strecoară apa și se pune într-un vas cu apă sărată  împreună cu carnea de porc. Se fierbe la foc mic circa 3 ore.
  • Se adaugă ceapa, rădăcina și legătura de țelină (ambele tocate în prealabil) și se amestecă din când în când. Se lasă să fiarbă încă o jumătate de oră.
  • La sfârșit se adaugă șunca sau cârnații și se gătesc încă 10 minute.
  • Se scot bucățile de șuncă sau cârnații și se taie felii, apoi se pun înapoi în ciorbă. Poftă bună!

Rețete care te-ar putea interesa

Snert - supă olandeză din mazăre
6 persoane peste 45 min Complex
INGREDIENTE
  • 1 pahar Mazăre verde boabe dulce Bonduelle
  • 500 g spată de porc
  • 500 g șuncă grasă sau afumată, cârnați grași
  • 3 l apă
  • 1 rădăcină de țelină tocată
  • 3 cartofi curățați și tăiați bucăți
  • 1 legătura țelină
  • 1 linguriță sare
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Se pune mazărea în apă (suficientă cât să o acopere) și se lasă 8-10 ore acoperită.

  • Pasul 2

    Se strecoară apa și se pune într-un vas cu apă sărată  împreună cu carnea de porc. Se fierbe la foc mic circa 3 ore.

  • Pasul 3

    Se adaugă ceapa, rădăcina și legătura de țelină (ambele tocate în prealabil) și se amestecă din când în când. Se lasă să fiarbă încă o jumătate de oră.

  • Pasul 4

    La sfârșit se adaugă șunca sau cârnații și se gătesc încă 10 minute.

  • Pasul 5

    Se scot bucățile de șuncă sau cârnații și se taie felii, apoi se pun înapoi în ciorbă. Poftă bună!

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.