Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Simfonie de fasole cu ton

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.

Pași de preparare

 • Legumele Duet Mix Vapeur se fierb cu grijă, pentru cel mult 2 minute. Tăiem roșiile felii subțiri și scurgem bine carnea de ton de apă sau de ulei.

 • Ceapa și pătrunjelul trebuie tăiate grosier, ca să își mențină un gust proaspăt și intens. Continuăm cu așezarea ingredientelor într-o farfurie sau un bol, în funcție de preferințe.

 • Începem cu mixul de legume Duet Mix Vapeur și continuăm cu roșii, măsline, ton și capere, pe care le vom pune deasupra lor. La final presărăm pe deasupra pătrunjelul și ceapa și asezonăm cu sare, piper și ulei de măsline.

Rețete care te-ar putea interesa

Simfonie de fasole cu ton
4 persoane 15-30 min Simplu
INGREDIENTE
Pași de preparare
 • Pasul 1

  Legumele Duet Mix Vapeur se fierb cu grijă, pentru cel mult 2 minute. Tăiem roșiile felii subțiri și scurgem bine carnea de ton de apă sau de ulei.

 • Pasul 2

  Ceapa și pătrunjelul trebuie tăiate grosier, ca să își mențină un gust proaspăt și intens. Continuăm cu așezarea ingredientelor într-o farfurie sau un bol, în funcție de preferințe.

 • Pasul 3

  Începem cu mixul de legume Duet Mix Vapeur și continuăm cu roșii, măsline, ton și capere, pe care le vom pune deasupra lor. La final presărăm pe deasupra pătrunjelul și ceapa și asezonăm cu sare, piper și ulei de măsline.

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.