1. >Rețete
  2. >Shakshuka cu năut

Shakshuka cu năut

Pătrunde în bucătăria magrebiană cu una dintre cele mai delicioase, sățioase și rapide rețete.
Ușor
3 persoane
30 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 3 persoane
300 g Năut boabe Vapeur Bonduelle

300 g roșii în bulion

150 g brânză de capră

3 ardei capia multicolor

3 ouă

2 căței usturoi

1/2 ceapă

o legătură de pătrunjel

chilli flakes măcinat

boia afumată

ulei de măsline

sare

piper
Ingrediente pentru 3 persoane
300 g Năut boabe Vapeur Bonduelle

300 g roșii în bulion

150 g brânză de capră

3 ardei capia multicolor

3 ouă

2 căței usturoi

1/2 ceapă

o legătură de pătrunjel

chilli flakes măcinat

boia afumată

ulei de măsline

sare

piper
  1. Pași 1
    Într-o tigaie cu puțin ulei de măsline se pun la călit ceapa, ardeiul capia, usturoiul și plantele aromatice. Se adaugă roșiile în bulion și se condimentează cu sare și piper, boia dulce și picant.Se lasă la fiert pentru puțin timp apoi se adaugă năutul și se amestecă compoziția.
  2. Pași 2
    Cu o lingura se fac câteva cuiburi în compoziție ce vor găzdui oualele. Tigaia se lasă la foc redus cu un capac peste.
  3. Pași 3
    Cand este gata tigaia se va pune deoparte, se adaugă patrunjelul proaspăt și totul este gata de servire.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Ouă umplute cu cremă de năut

    Descoperă o rețetă delicioasă!

  • Mâncare de năut cu vinete și roșii

    Un preparat minunat de legume și năut!

  • Buddha Bowl

    Bonduelle vine în întâmpinarea verii cu o rețetă fresh, bogată în proteine vegetale, perfectă pentru...