Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Shakshuka cu năut

Pătrunde în bucătăria magrebiană cu una dintre cele mai delicioase, sățioase și rapide rețete.

Pași de preparare

  • Într-o tigaie cu puțin ulei de măsline se pun la călit ceapa, ardeiul capia, usturoiul și plantele aromatice. Se adaugă roșiile în bulion și se condimentează cu sare și piper, boia dulce și picant.
    Se lasă la fiert pentru puțin timp apoi se adaugă năutul și se amestecă compoziția.

  • Cu o lingura se fac câteva cuiburi în compoziție ce vor găzdui oualele. Tigaia se lasă la foc redus cu un capac peste.

  • Cand este gata tigaia se va pune deoparte, se adaugă patrunjelul proaspăt și totul este gata de servire.

Rețete care te-ar putea interesa

Shakshuka cu năut
3 persoane 30-45 min Simplu
INGREDIENTE
  • 300 g Năut boabe Vapeur Bonduelle

  • 300 g roșii în bulion

  • 150 g brânză de capră

  • 3 ardei capia multicolor 

  • 3 ouă

  • 2 căței usturoi

  • 1/2 ceapă

  • o legătură de pătrunjel

  • chilli flakes măcinat

  • boia afumată

  • ulei de măsline

  • sare

  • piper

Pași de preparare
  • Pasul 1

    Într-o tigaie cu puțin ulei de măsline se pun la călit ceapa, ardeiul capia, usturoiul și plantele aromatice. Se adaugă roșiile în bulion și se condimentează cu sare și piper, boia dulce și picant.
    Se lasă la fiert pentru puțin timp apoi se adaugă năutul și se amestecă compoziția.

  • Pasul 2

    Cu o lingura se fac câteva cuiburi în compoziție ce vor găzdui oualele. Tigaia se lasă la foc redus cu un capac peste.

  • Pasul 3

    Cand este gata tigaia se va pune deoparte, se adaugă patrunjelul proaspăt și totul este gata de servire.

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.