1. >Rețete
  2. >Sarmale de post cu legume în frunze de hrean

Sarmale de post cu legume în frunze de hrean

Sarmale de post cu legume în frunze de hrean.
Ușor
5 persoane
60 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 5 persoane
1 pungă (400 g) Mazăre verde boabe dulce cu morcovi cuburi Bonduelle

1 borcan (280 g) Ciuperci feliate Bonduelle

100 g orez

150 g bulion

2 cepe

10 g cimbru

1 linguriță sare

10 g piper

100 ml. ulei

20 frunze hrean sau viță de vie
Ingrediente pentru 5 persoane
1 pungă (400 g) Mazăre verde boabe dulce cu morcovi cuburi Bonduelle

1 borcan (280 g) Ciuperci feliate Bonduelle

100 g orez

150 g bulion

2 cepe

10 g cimbru

1 linguriță sare

10 g piper

100 ml. ulei

20 frunze hrean sau viță de vie
  1. Pași 1
    Ceapa bine mărunțită se călește în tigaie, împreună cu uleiul.
  2. Pași 2
    Adăugăm apoi legumele mărunțite, ciupercile, orezul și le lăsăm să se călească bine.
  3. Pași 3
    La sfârșit, le amestecăm bine cu bulion, sare, cimbru și piper.
  4. Pași 4
    Leam aranjat întrun mod mai deosebit, în spiritul sărbătorilor de iarnă.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Legume mexicane cu orez

    Un preparat vegetarian, numai bun pentru un prânz consistent.

  • Creveți thailandezi cu orez

    Încearcă rețeta noastră picantă cu creveți și mix thailandez cu orez și vei pătrunde in bucătăria as...

  • Frigărui de creveți cu mix Hawaian

    O combinație inedită de creveți și ananas alături de un mix de legume în stil hawaian care vă va sur...