Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Sarmale de post cu legume în frunze de hrean

Sarmale de post cu legume în frunze de hrean. Elena Mîndrilă

Pași de preparare

  • Ceapa bine mărunțită se călește în tigaie, împreună cu uleiul.

  • Adăugăm apoi legumele mărunțite, ciupercile, orezul și le lăsăm să se călească bine.

  • La sfârșit, le amestecăm bine cu bulion, sare, cimbru și piper.

  • Le-am aranjat într-un mod mai deosebit, în spiritul sărbătorilor de iarnă.

Rețete care te-ar putea interesa

Sarmale de post cu legume în frunze de hrean
10 persoane peste 45 min Simplu
INGREDIENTE
  • 1 pungă (400 g) Mazăre verde boabe dulce cu morcovi cuburi Bonduelle
  • 1 borcan (280 g) Ciuperci feliate Bonduelle
  • 100 g orez
  • 150 g bulion
  • 2 cepe
  • 10 g cimbru
  • 1 linguriță sare
  • 10 g piper
  • 100 ml. ulei
  • 20 frunze hrean sau viță de vie
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Ceapa bine mărunțită se călește în tigaie, împreună cu uleiul.

  • Pasul 2

    Adăugăm apoi legumele mărunțite, ciupercile, orezul și le lăsăm să se călească bine.

  • Pasul 3

    La sfârșit, le amestecăm bine cu bulion, sare, cimbru și piper.

  • Pasul 4

    Le-am aranjat într-un mod mai deosebit, în spiritul sărbătorilor de iarnă.