1. >Rețete
  2. >Șalău de Nil cu fasole verde

Șalău de Nil cu fasole verde

Șalău de Nil cu salsa, așezonat cu condimente și servit alături de fasole verde.
Ușor
4 persoane
10 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 conservă (400 g) Fasole verde păstăi rotunde, tăiate Bonduelle

4 buc. șalău de Nil proaspat

2 roșii mari

2 ardei roșii grași mari

1 ardei iute

2 căței usturoi

Semințe de mărar

Sare

4 linguri ulei de măsline

Piper

Chilli

Coriandru
Ingrediente pentru 4 persoane
1 conservă (400 g) Fasole verde păstăi rotunde, tăiate Bonduelle

4 buc. șalău de Nil proaspat

2 roșii mari

2 ardei roșii grași mari

1 ardei iute

2 căței usturoi

Semințe de mărar

Sare

4 linguri ulei de măsline

Piper

Chilli

Coriandru
  1. Pași 1
    Sosul salsa se prepară din: 2 roșii mari, 2 ardei roșii grași mari, 1 ardei iute, roșu, 2 căței de usturoi, 1 legătură de coriandru, 1 lingură cu oțet balsamic, semințe de mărar, 4 linguri ulei de măsline, sare, piper și chili.
  2. Pași 2
    Se introduc ingredientele într-un blender, se amestecă, iar la final se adaugă uleiul, semințele de mărar și oțetul.
  3. Pași 3
    Se amestecă, se acoperă și se lasă la rece până când se servește. Se pune într-o tavă peștele și fasolea verde, peste care se toarnă sosul salsa. Se servește cald. Poftă bună!
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Supă cremă de legume verzi cu năut

    O nouă rețetă delicioasă de supă cremă! Valorile nutritive ale legumelor verzi, combinate năutul bogat în fibre și proteine, se regăsesc în acestă rețetă gustoasă.

  • Legume mexicane cu orez

    Un preparat vegetarian, numai bun pentru un prânz consistent.

  • Supă cremă de legume verzi cu parmezan

    Descoperă o rețetă simplă și delicioasă de supă cremă de legume verzi cu parmezan ras de la Bonduell...