Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Șalău de Nil cu fasole verde

Șalău de Nil cu salsa, așezonat cu condimente și servit alături de fasole verde. Georgeta Leonte

Pași de preparare

 • Sosul salsa se prepară din: 2 roșii mari, 2 ardei roșii grași mari; 1 ardei iute, roșu; 2 căței de usturoi; 1 legătură de coriandru; 1 lingură cu oțet balsamic; semințe de mărar; 4 linguri ulei de măsline; sare, piper și chili.

 • Se introduc ingredientele într-un blender, se amestecă, iar la final se adaugă uleiul, semințele de mărar și oțetul.

 • Se amestecă, se acoperă și se lasă la rece până când se servește. Se pune într-o tavă peștele și fasolea verde, peste care se toarnă sosul salsa. Se servește cald. Poftă bună!

Rețete care te-ar putea interesa

Șalău de Nil cu fasole verde
4 persoane sub 15 min Simplu
INGREDIENTE
Pași de preparare
 • Pasul 1

  Sosul salsa se prepară din: 2 roșii mari, 2 ardei roșii grași mari; 1 ardei iute, roșu; 2 căței de usturoi; 1 legătură de coriandru; 1 lingură cu oțet balsamic; semințe de mărar; 4 linguri ulei de măsline; sare, piper și chili.

 • Pasul 2

  Se introduc ingredientele într-un blender, se amestecă, iar la final se adaugă uleiul, semințele de mărar și oțetul.

 • Pasul 3

  Se amestecă, se acoperă și se lasă la rece până când se servește. Se pune într-o tavă peștele și fasolea verde, peste care se toarnă sosul salsa. Se servește cald. Poftă bună!

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.