Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Tabbouleh de sezon

O rețetă tradițională în varianta de sezon, sănătoasă și foarte gustoasă. Cercel Mihaela

Pași de preparare

  • Tăiem ceapa verde feliuțe subțiri, roșiile cubulețe și pătrunjelul fin.

  • Punem grâul în 300 ml apă călduță și îl lăsăm 1/2 de oră să se înmoaie.

  • Fierbem 5 minute fasolea verde și mazărea în apă clocotită cu sare, apoi le scurgem și le răcim. Amestecăm grâul cu mazărea, fasolea verde, roșiile, ceapa verde, pătrunjelul , coaja rasă de lămâie și frunze de mentă tocate. Amestecăm separat uleiul, zeama de lămâie, sarea și piperul și turnăm peste salată, apoi amestecăm bine.

  • Servim salata pe frunze de salata verde.

Rețete care te-ar putea interesa

Tabbouleh de sezon
2 persoane 30-45 min Simplu
INGREDIENTE
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Tăiem ceapa verde feliuțe subțiri, roșiile cubulețe și pătrunjelul fin.

  • Pasul 2

    Punem grâul în 300 ml apă călduță și îl lăsăm 1/2 de oră să se înmoaie.

  • Pasul 3

    Fierbem 5 minute fasolea verde și mazărea în apă clocotită cu sare, apoi le scurgem și le răcim. Amestecăm grâul cu mazărea, fasolea verde, roșiile, ceapa verde, pătrunjelul , coaja rasă de lămâie și frunze de mentă tocate. Amestecăm separat uleiul, zeama de lămâie, sarea și piperul și turnăm peste salată, apoi amestecăm bine.

  • Pasul 4

    Servim salata pe frunze de salata verde.

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.