Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Salată trendy cu somon

O salată fresh de-ți lasă gura apă! Mihai Novac

Pași de preparare

 • Se spală ingredientele amintite și se pun într-o farfurie sau într-un bol. Ardeiul iute se curăță complet de semințe și se toacă mărunt, astfel senzația de iuțeală se diminuează foarte mult. Astfel pregătit, ardeiul iute dă un gust aparte salatei.

 • Se stoarce o jumătate de lămâie și se adaugă ulei de măsline. Nu mai este nevoie de sare, întrucât somonul afumat și măslinele kalamata sunt suficient de sărate.

 • Se amestecă bine și se lasă să se pătrundă 5 - 10 minute, apoi se servește ca atare.

Rețete care te-ar putea interesa

Salată trendy cu somon
1 persoane sub 15 min Simplu
INGREDIENTE
Pași de preparare
 • Pasul 1

  Se spală ingredientele amintite și se pun într-o farfurie sau într-un bol. Ardeiul iute se curăță complet de semințe și se toacă mărunt, astfel senzația de iuțeală se diminuează foarte mult. Astfel pregătit, ardeiul iute dă un gust aparte salatei.

 • Pasul 2

  Se stoarce o jumătate de lămâie și se adaugă ulei de măsline. Nu mai este nevoie de sare, întrucât somonul afumat și măslinele kalamata sunt suficient de sărate.

 • Pasul 3

  Se amestecă bine și se lasă să se pătrundă 5 - 10 minute, apoi se servește ca atare.

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.