Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Salată orientală de primăvară

O rețetă ușoară și delicioasă de salată orientală de cartofi, ridichi și ceapă perfectă pentru sezonul de primăvară.

Pași de preparare

 • Pentru început, pregătim o cratiță și punem cartofii nedecojiți la fiert pentru aproximativ 20 de minute. Nu uităm să  adăugăm puțină sare. După ce aceștia sunt gata, scurgem apa și îi lăsăm să se răcească. Odată ce s-au răcit, îi putem decoji. 

 • În continuare, ne apucăm de tăierea tuturor ingredientelor. Tăiem mărunt ceapa verde și arpagicul, iar ceapa roșie în dungi subțiri. Măslinele, ridichile și castraveții murați Bonduelle le tăiem în rondele. Salata verde o putem rupe sau tăia în fâșii. 

 • Cartofii fierți și decojiți în prealabil îi tăiem în cubulețe medii. Îi adăugăm la celelalte legume tăiate. Amestecăm toate ingredientele foarte bine. Adăugăm oțetul, uleiul și la final condimentăm după gust cu sare și piper. 

 • Pentru o mai bună armonizare a gusturilor, lăsăm salata să stea pentru aprox. 30 de minute. După asta, salata oriental de primăvară este este gata și poate fi servită.
   

Rețete care te-ar putea interesa

Salată orientală de primăvară
6 persoane 15-30 min Simplu
INGREDIENTE
Pași de preparare
 • Pasul 1

  Pentru început, pregătim o cratiță și punem cartofii nedecojiți la fiert pentru aproximativ 20 de minute. Nu uităm să  adăugăm puțină sare. După ce aceștia sunt gata, scurgem apa și îi lăsăm să se răcească. Odată ce s-au răcit, îi putem decoji. 

 • Pasul 2

  În continuare, ne apucăm de tăierea tuturor ingredientelor. Tăiem mărunt ceapa verde și arpagicul, iar ceapa roșie în dungi subțiri. Măslinele, ridichile și castraveții murați Bonduelle le tăiem în rondele. Salata verde o putem rupe sau tăia în fâșii. 

 • Pasul 3

  Cartofii fierți și decojiți în prealabil îi tăiem în cubulețe medii. Îi adăugăm la celelalte legume tăiate. Amestecăm toate ingredientele foarte bine. Adăugăm oțetul, uleiul și la final condimentăm după gust cu sare și piper. 

 • Pasul 4

  Pentru o mai bună armonizare a gusturilor, lăsăm salata să stea pentru aprox. 30 de minute. După asta, salata oriental de primăvară este este gata și poate fi servită.
   

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.