Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Salată cu Bonduelle Mexico Mix

Un gust extraordinar și o aromă interesantă. Adriana Ursan

Pași de preparare

  • Crenvuștii se taie în 6 bucăți egale fiecare. Fiecare bucată este crestată la ambele capete. Se pun într-o tavă și se bagă în cuptorul preîncălzit unde se lasă până se rumenesc și înfloresc.

  • Separat, se fierb pastele în apă cu sare.

  • Se face o maioneză dintr-un gălbenuș de ou,o linguriță de muștar și ulei. Într-un bol, se amestecă 4 linguri de maioneză și 4 linguri de iaurt și se face un dressing.

  • Pastele fierte și răcite se amestecă cu legumele, cu bucățile de carne și cu dressing-ul. Se pot servi alături de castraveți murați.

Rețete care te-ar putea interesa

Salată cu Bonduelle Mexico Mix
2 persoane sub 15 min Simplu
INGREDIENTE
  • 1 conservă (400 g) Amestec de legume Mexico Mix GOLD Bonduelle
  • 200 g paste făinoase
  • 1 gălbenuș
  • 1 linguriță muștar
  • 1 ceașcă ulei
  • 4 linguri Iaurt natural 3.2% grăsime
  • 1/8 linguriță piper
  • 1/8 linguriță sare alimentară
  • 3/4 l apă
  • 4 crenvurști de vacă
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Crenvuștii se taie în 6 bucăți egale fiecare. Fiecare bucată este crestată la ambele capete. Se pun într-o tavă și se bagă în cuptorul preîncălzit unde se lasă până se rumenesc și înfloresc.

  • Pasul 2

    Separat, se fierb pastele în apă cu sare.

  • Pasul 3

    Se face o maioneză dintr-un gălbenuș de ou,o linguriță de muștar și ulei. Într-un bol, se amestecă 4 linguri de maioneză și 4 linguri de iaurt și se face un dressing.

  • Pasul 4

    Pastele fierte și răcite se amestecă cu legumele, cu bucățile de carne și cu dressing-ul. Se pot servi alături de castraveți murați.