Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Salată mexicană cu mușchi de porc

O salată sănătoasă este însoțită și de o cantitate considerabilă de proteină. Mixul mexican de legume din această salată, insoțit de carnea de porc dar și de brânza feta, va transforma salata clasică de vară, într-una delicioasă, consistentă și cu un necesar de aport proteic.

Pași de preparare

 • Condimentăm mușchiul de porc, cu sare, piper și boia afumată, peste care punem ulei de măsline și omogenizăm totul. Într-o tigaie încinsă, punem mușchiul de porc, și îl lăsăm la făcut până prinde crustă, întorcându-l de pe o parte pe alta.

 • Într-un bol, punem mix-ul de salată verde. Tăiem roșiile cherry pe jumătate, și ceapa roșie felii și le adăugăm peste mix-ul de salată alături de fasolea roșie și amestecul mexican.

 • Pentru pregătirea dressing-ului, vom adăuga o lingură de muștar cu boabe, o lingură de muștar clasic, o lingură de miere, zeama de la o jumătate de lămâie, și ulei de măsline. Omogenizăm totul și dressingul îl punem în salată.

 • Îndată de toate îngredientele au fost adăugate, amestecăm salata, o punem pe farfurie, iar muschiul de porc îl vom tăia felii și se va servi alături de aceasta. Pentru un bust de proteine prin adăugarea unor bucăți de brânză feta.

Rețete care te-ar putea interesa

Salată mexicană cu mușchi de porc
2 persoane 15-30 min Mediu
INGREDIENTE
Pași de preparare
 • Pasul 1

  Condimentăm mușchiul de porc, cu sare, piper și boia afumată, peste care punem ulei de măsline și omogenizăm totul. Într-o tigaie încinsă, punem mușchiul de porc, și îl lăsăm la făcut până prinde crustă, întorcându-l de pe o parte pe alta.

 • Pasul 2

  Într-un bol, punem mix-ul de salată verde. Tăiem roșiile cherry pe jumătate, și ceapa roșie felii și le adăugăm peste mix-ul de salată alături de fasolea roșie și amestecul mexican.

 • Pasul 3

  Pentru pregătirea dressing-ului, vom adăuga o lingură de muștar cu boabe, o lingură de muștar clasic, o lingură de miere, zeama de la o jumătate de lămâie, și ulei de măsline. Omogenizăm totul și dressingul îl punem în salată.

 • Pasul 4

  Îndată de toate îngredientele au fost adăugate, amestecăm salata, o punem pe farfurie, iar muschiul de porc îl vom tăia felii și se va servi alături de aceasta. Pentru un bust de proteine prin adăugarea unor bucăți de brânză feta.

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.