Pași de preparare
-
Condimentăm mușchiul de porc, cu sare, piper și boia afumată, peste care punem ulei de măsline și omogenizăm totul. Într-o tigaie încinsă, punem mușchiul de porc, și îl lăsăm la făcut până prinde crustă, întorcându-l de pe o parte pe alta.
-
Într-un bol, punem mix-ul de salată verde. Tăiem roșiile cherry pe jumătate, și ceapa roșie felii și le adăugăm peste mix-ul de salată alături de fasolea roșie și amestecul mexican.
-
Pentru pregătirea dressing-ului, vom adăuga o lingură de muștar cu boabe, o lingură de muștar clasic, o lingură de miere, zeama de la o jumătate de lămâie, și ulei de măsline. Omogenizăm totul și dressingul îl punem în salată.
-
Îndată de toate îngredientele au fost adăugate, amestecăm salata, o punem pe farfurie, iar muschiul de porc îl vom tăia felii și se va servi alături de aceasta. Pentru un bust de proteine prin adăugarea unor bucăți de brânză feta.