Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Salată mediteraneană cu năut

Pregătește-te de sport cu o rețetă fresh, bogată în proteine și fibre. În combinație cu legumele de sezon, năutul este vedeta acestei salate, fiind un înlocuitor perfect al cărnii și al beneficiilor aduse de aceasta.

Pași de preparare

  • Într-un recipient, adăugăm năutul, ceapa, ardeiul kapia și castravetele, tocate în prealabil, apoi roșiile cherry pe care le tăiem pe jumătate și brânza feta.

  • După ce brânza și toate legumele au fost adăugate in bol, presărăm puțin ulei de măsline, o felie de lime și adăugăm 2 frunze de mentă proasptă.

Rețete care te-ar putea interesa

Salată mediteraneană cu năut
1 persoane 15-30 min Simplu
INGREDIENTE
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Într-un recipient, adăugăm năutul, ceapa, ardeiul kapia și castravetele, tocate în prealabil, apoi roșiile cherry pe care le tăiem pe jumătate și brânza feta.

  • Pasul 2

    După ce brânza și toate legumele au fost adăugate in bol, presărăm puțin ulei de măsline, o felie de lime și adăugăm 2 frunze de mentă proasptă.

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.