Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Salată fresh

Sănătoasă, răcoritoare și simplu de preparat. Mihai Novac

Pași de preparare

 • Se curăță fructele și legumele de coajă și se spală bine. Merele și morcovii se dau pe răzătoarea mare, iar țelina și ridichea neagră se dau pe răzătoarea mică.

 • Se amestecă bine într-un bol, apoi se prepară un dressing din: ulei de măsline, sare, iaurt degresat de capră și zeamă de lămâie. Dressing-ul astfel obținut se toarnă peste legumele și fructele rase.

 • Se amestecă bine, se adaugă porumbul de la Bonduelle, după care se lasă 10 minute să se pătrundă. Se servește ca atare sau împreună cu friptura de pui sau curcan.

Rețete care te-ar putea interesa

Salată fresh
2 persoane sub 15 min Simplu
INGREDIENTE
Pași de preparare
 • Pasul 1

  Se curăță fructele și legumele de coajă și se spală bine. Merele și morcovii se dau pe răzătoarea mare, iar țelina și ridichea neagră se dau pe răzătoarea mică.

 • Pasul 2

  Se amestecă bine într-un bol, apoi se prepară un dressing din: ulei de măsline, sare, iaurt degresat de capră și zeamă de lămâie. Dressing-ul astfel obținut se toarnă peste legumele și fructele rase.

 • Pasul 3

  Se amestecă bine, se adaugă porumbul de la Bonduelle, după care se lasă 10 minute să se pătrundă. Se servește ca atare sau împreună cu friptura de pui sau curcan.

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.