Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Salată fresh cu porumb

Perioada verii este întotdeauna asociată cu legumele fresh ce oferă un bust de energie. Salata cu porumb, propusă de noi, îți va oferi aportul de fibre și vitamine, necesare în zilele călduroase.

Pași de preparare

  • Într-un recipient punem porumbul, ardeiul tocat, roșiile cherry tăiate pe jumătate, ceapa tocată și pătrunjelul tocat mărunt.

  • Pregătim dressing-ul, și punem zeama de la jumătate de lime, o lingură de miere și puțin ulei de măsline. Omogenizăm totul, iar dressing-ul se pune peste legume. Amestecăm totul, iar salata este numai buna pentru un picnic reușit! 

Rețete care te-ar putea interesa

Salată fresh cu porumb
2 persoane 15-30 min Simplu
INGREDIENTE
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Într-un recipient punem porumbul, ardeiul tocat, roșiile cherry tăiate pe jumătate, ceapa tocată și pătrunjelul tocat mărunt.

  • Pasul 2

    Pregătim dressing-ul, și punem zeama de la jumătate de lime, o lingură de miere și puțin ulei de măsline. Omogenizăm totul, iar dressing-ul se pune peste legume. Amestecăm totul, iar salata este numai buna pentru un picnic reușit! 

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.