Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Fasole verde cu ouă

Acesta este un fel de mâncare de vară foarte ușor de făcut de fiecare georgian, dar nu numai.

Pași de preparare

  • Rupe fiecare fasole (verde) franțuzească în 3-4 părți, pune-le în cratiță, toarnă puțină apă peste (apa nu ar trebui să acopere fasolea) și dă la fiert.
  • Când apa a început să fiarbă, adaugă ceapa mărunțită și untul (sau uleiul vegetal) și fierbe înăbușit la foc mic.
  • Adaugă verdețurile tăiate mărunt (coriandru, mărar, țelină, busuioc) la fasolea bine înăbușită.
  • Toarnă peste ouăle bătute, ia de pe foc și lasă 5 minute fără să amesteci.

Rețete care te-ar putea interesa

Fasole verde cu ouă
3 persoane peste 45 min Simplu
INGREDIENTE
  • 500 g Fasole verde fină, întreagă BIO Bonduelle
  • 2 cepe
  • 1/2 pachet unt
  • 2 legături verdețuri
  • 2 ouă
  • 3 căței usturoi
  • Sare
  • Piper
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Rupe fiecare fasole (verde) franțuzească în 3-4 părți, pune-le în cratiță, toarnă puțină apă peste (apa nu ar trebui să acopere fasolea) și dă la fiert.

  • Pasul 2

    Când apa a început să fiarbă, adaugă ceapa mărunțită și untul (sau uleiul vegetal) și fierbe înăbușit la foc mic.

  • Pasul 3

    Adaugă verdețurile tăiate mărunt (coriandru, mărar, țelină, busuioc) la fasolea bine înăbușită.

  • Pasul 4

    Toarnă peste ouăle bătute, ia de pe foc și lasă 5 minute fără să amesteci.