Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Salată caldă de fasole, ciuperci și tofu cu cuș-cuș

Un gust extraordinar și o aromă interesantă. Maria Antal

Pași de preparare

  • Tăiem tofu cuburi și îl punem într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Presărăm piper și boia și îl băgăm în cuptorul preîncălzit la 180 de grade Celsius, pentru 5 minute.
  • Punem apă la fiert. Punem cuș-cuș-ul într-un bol și turnăm apă fierbinte peste cuș-cuș și acoperim cu un vas pentru 10 minute.
  • Între timp, într-o tigaie sotăm pentru 5 minute fasolea decongelată, adăugăm usturoiul feliat și ciupercile și mai lăsăm 2 minute.
  • Pentru asamblare, strecurăm cuș-cuș-ul. Punem fasolea cu ciupercile și usturoiul pe o farfurie și amestecăm cu cuș-cuș-ul, iar deasupra punem bucățele de tofu și servim.

Rețete care te-ar putea interesa

Salată caldă de fasole, ciuperci și tofu cu cuș-cuș
1 persoane sub 15 min Simplu
INGREDIENTE
  • 1 cană Fasole verde fină, păstăi rotunde, tăiate VAPEUR Bonduelle
  • 1 cană ciuperci champignon
  • 1 cană cuș-cuș
  • 25 g tofu
  • 1 cățel usturoi
  • Sare
  • Piper
  • Boia
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Tăiem tofu cuburi și îl punem într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Presărăm piper și boia și îl băgăm în cuptorul preîncălzit la 180 de grade Celsius, pentru 5 minute.

  • Pasul 2

    Punem apă la fiert. Punem cuș-cuș-ul într-un bol și turnăm apă fierbinte peste cuș-cuș și acoperim cu un vas pentru 10 minute.

  • Pasul 3

    Între timp, într-o tigaie sotăm pentru 5 minute fasolea decongelată, adăugăm usturoiul feliat și ciupercile și mai lăsăm 2 minute.

  • Pasul 4

    Pentru asamblare, strecurăm cuș-cuș-ul. Punem fasolea cu ciupercile și usturoiul pe o farfurie și amestecăm cu cuș-cuș-ul, iar deasupra punem bucățele de tofu și servim.