Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Salată exotică

Salată cu andive și mix de legume delicios. Florin Alexandru Leonte

Pași de preparare

  • Se spală roșiile cherry, andivele, sparanghelul și salata verde.
  • Se călesc ciupercile în puțin ulei de măsline, apoi se adaugă smântâna de gătit în aceeași tigaie, timp de 10 minute.
  • Se amestecă salata, andivele, roșiile, porumbul, sparanghelul și se servește cu sosul de ciuperci. Poftă bună!

Rețete care te-ar putea interesa

Salată exotică
4 persoane sub 15 min Simplu
INGREDIENTE
  • 1 borcan (280 g) Ciuperci feliate Bonduelle
  • 1 conservă (170 g) Porumb boabe dulce BIO Bonduelle
  • 1 salată verde creață
  • 1 andivă
  • 4 buc. sparanghel
  • 200 ml. smântână de gătit
  • 4 roșii cherry
  • Sare
  • Ulei de măsline
  • Piper
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Se spală roșiile cherry, andivele, sparanghelul și salata verde.

  • Pasul 2

    Se călesc ciupercile în puțin ulei de măsline, apoi se adaugă smântâna de gătit în aceeași tigaie, timp de 10 minute.

  • Pasul 3

    Se amestecă salata, andivele, roșiile, porumbul, sparanghelul și se servește cu sosul de ciuperci. Poftă bună!