Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Salată de ton cu fasole neagră și verde
O salată ideală pentru fiecare moment al zilei!
Mediu
2 persoane
20 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
2 conserve (130 g) Fasole neagră Bonduelle
350 g Fasole verde congelată Bonduelle
1 conservă de ton bucăți în ulei
jumătate de ardei gras roșu feliat
câteva frunze de pătrunjel tocat
1/2 ou fiert tare
Dressing salată:
2 linguri de sos tartar
2 linguri de ulei măsline
1 lingură oțet de vin roșu
sare și piper după gust
Ingrediente pentru 2 persoane
2 conserve (130 g) Fasole neagră Bonduelle
350 g Fasole verde congelată Bonduelle
1 conservă de ton bucăți în ulei
jumătate de ardei gras roșu feliat
câteva frunze de pătrunjel tocat
1/2 ou fiert tare
Dressing salată:
2 linguri de sos tartar
2 linguri de ulei măsline
1 lingură oțet de vin roșu
sare și piper după gust
Rețete făcute cu
Fasole neagră
Pași 1
Opărim fasolea verde într-o cratiță cu apă clotită timp de aproximativ 6-7 minute, să fie crocantă nu fiartă și apoi o răcim cu apă rece într-o strecurătoare.
Pași 2
Adăugăm într-un castron fasolea verde, fasolea neagră, ardeiul gras, pătrunjelul tocat și oul fiert.
Pași 3
Punem ingredientele de dressing într-un catronel și amestecăm cu telul până obținem o mixtură omogenă.
Pași 4
Adăugăm dressingul peste salată.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Chilli vegetarian cu duet de fasole
O rețetă vegană picantă, bogată în proteine și un preparat perfect pentru prânzul de weekend.
Ou poșat cu fasole verde și orz
Mic dejun sănătos alaturi de combinația de cereale Bonduelle.
Dorada cu creveți și garnitură de legume
Pregătește în cel mai scurt timp posibil o cină delicioasă cu pește și fructe de mare, asezonată cu ...