Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Salată de porumb cu sfeclă roşie şi fenicul caramelizat

O rețetă servită Dana Burlacu Visternicu.

Pași de preparare

 • Sfecla roșie și feniculul se spală și se curăță de coajă. Ele se taie în felii cam de 1 cm grosime și se așează într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.

 • Sfecla roșie și feniculul se presară cu sare de mare și se stropesc cu oțet balsamic și ulei de măsline. Tava se dă la cuptor pentru 20 de minute la 190 de grade.

 • Într-un bol punem porumbul dulce și crocant de la Bonduelle, sfecla roșie tăiată fâșii și feniculul. Adăugăm zeama de lămâie, dar și puțină sare dacă mai este nevoie.

 • Salata de porumb dulce cu sfeclă roție și fenicul caramelizat se decorează cu frunze de fenicul și se servește ca aperitiv cu felii de păine prăjită, crutoane etc.

Rețete care te-ar putea interesa

Salată de porumb cu sfeclă roşie şi fenicul caramelizat
2 persoane 15-30 min Simplu
INGREDIENTE
Pași de preparare
 • Pasul 1

  Sfecla roșie și feniculul se spală și se curăță de coajă. Ele se taie în felii cam de 1 cm grosime și se așează într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.

 • Pasul 2

  Sfecla roșie și feniculul se presară cu sare de mare și se stropesc cu oțet balsamic și ulei de măsline. Tava se dă la cuptor pentru 20 de minute la 190 de grade.

 • Pasul 3

  Într-un bol punem porumbul dulce și crocant de la Bonduelle, sfecla roșie tăiată fâșii și feniculul. Adăugăm zeama de lămâie, dar și puțină sare dacă mai este nevoie.

 • Pasul 4

  Salata de porumb dulce cu sfeclă roție și fenicul caramelizat se decorează cu frunze de fenicul și se servește ca aperitiv cu felii de păine prăjită, crutoane etc.

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.