Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Salată de paste tricolore cu ou, porumb și măsline

Iubitorii de paste vor îndrăgi această rețetă. Gustoasă și ușor de preparat, salata de paste tricolore poate fi perfectă pentru prânzul de la birou sau pentru o cină pregătită rapid pentru cei dragi.

Pași de preparare

 • Într-o oală adâncă, se pune la fiert apa pentru paste, în care adăugăm ulei de măsline și sare. În momentul în care apa se află în punctul maxim de fierbere, adăugăm pastele fusilli și le lăsăm să fiarbă pentru încă 5 minute.

 • În timp ce pastele fierb, preparăm dressingul. Vom folosi 2 linguri de miere, aproximativ o lingură de oțet, o lingură ulei de măsline. usturoi pudră, pe care le mixăm bine, iar ulterior adăugăm câteva frunze de busuioc tocat.

 • Odată ce pastele au fiert, le punem într-un bol peste care adăugăm mixul de legume de la Bonduelle, dressingul și amestecăm totul. Pentru ca dish-ul sa fie mult mai bogat proteic, recomandăm să îl serviți împreună cu un ou fiert. Poftă bună! 

Rețete care te-ar putea interesa

Salată de paste tricolore cu ou, porumb și măsline
1 persoane 15-30 min Simplu
INGREDIENTE
Pași de preparare
 • Pasul 1

  Într-o oală adâncă, se pune la fiert apa pentru paste, în care adăugăm ulei de măsline și sare. În momentul în care apa se află în punctul maxim de fierbere, adăugăm pastele fusilli și le lăsăm să fiarbă pentru încă 5 minute.

 • Pasul 2

  În timp ce pastele fierb, preparăm dressingul. Vom folosi 2 linguri de miere, aproximativ o lingură de oțet, o lingură ulei de măsline. usturoi pudră, pe care le mixăm bine, iar ulterior adăugăm câteva frunze de busuioc tocat.

 • Pasul 3

  Odată ce pastele au fiert, le punem într-un bol peste care adăugăm mixul de legume de la Bonduelle, dressingul și amestecăm totul. Pentru ca dish-ul sa fie mult mai bogat proteic, recomandăm să îl serviți împreună cu un ou fiert. Poftă bună! 

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.