1. >Rețete
  2. >Salată cu fasole verde, conopidă, morcovi și broccoli

Salată cu fasole verde, conopidă, morcovi și broccoli

O viață sănătoasă alături de o salată delicioasă!
Ușor
2 persoane
15 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
1 pungă (400 g) Amestec de legume 4 Season Mix Bonduelle

200 g iaurt grecesc

100 g brânză Cheddar

40 g miere

1 ceapă roșie

150 g țelină verde

1 lingură ulei de măsline

2 lingurite oțet balsamic

sare

piper
Ingrediente pentru 2 persoane
1 pungă (400 g) Amestec de legume 4 Season Mix Bonduelle

200 g iaurt grecesc

100 g brânză Cheddar

40 g miere

1 ceapă roșie

150 g țelină verde

1 lingură ulei de măsline

2 lingurite oțet balsamic

sare

piper
  1. Pași 1
    Tocăm țelina verde pătrățele și ceapa mărunt, apoi tăiem cuburi brânza Cheddar.
  2. Pași 2
    Într-o tigaie întinsă, adăugăm o lingură de ulei de măsline. Punem țelina verde la călit pentru 30 de secunde iar apoi sotăm amestecul 4 Seasons Mix pentru maxim 5 minute, la foc mediu. Când legumele s-au gătit 'al-dente', le luăm din tigaie și le punem într-un castron, pentru a le lăsa la răcit.
  3. Pași 3
    Într-un bol încăpător adăugăm iaurtul, mierea, oțetul și ceapa tocată. Amestecăm până la omogenizare, pentru a forma dressing-ul. Asezonăm cu sare și piper după gust.
  4. Pași 4
    La final, adăugăm amestecul sotat și răcit, întrun bol de salată. Peste adăugăm dressingul. Amestecăm și servim.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Salată cu fasole în trei culori

    Cine a zis că o salată nu poate fi bogată în proteine. Bonduelle te inspiră și de această dată și își oferă o rețetă de salată bogată în fibre și proteine.

  • Legume mexicane cu orez

    Un preparat vegetarian, numai bun pentru un prânz consistent.

  • Supă Minestrone cu dovleac

    O rețetă de supă minestrone numai bună de servit la prânz.