Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Salată cu fasole verde, conopidă, morcovi și broccoli

O viață sănătoasă alături de o salată delicioasă.

Pași de preparare

 • Tocăm țelina verde pătrățele și ceapa mărunt, apoi tăiem cuburi brânza Cheddar.

 • Într-o tigaie întinsă, adăugăm o lingură de ulei de măsline. Punem țelina verde la călit pentru 30 de secunde iar apoi sotăm amestecul 4 Seasons Mix pentru maxim 5 minute, la foc mediu. Când legumele s-au gătit "al-dente", le luăm din tigaie și le punem într-un castron, pentru a le lăsa la răcit.

 • Într-un bol încăpător adăugăm iaurtul, mierea, oțetul și ceapa tocată. Amestecăm până la omogenizare, pentru a forma dressing-ul. Asezonăm cu sare și piper după gust.

 • La final, adăugăm amestecul sotat și răcit, într-un bol de salată. Peste adăugăm dressing-ul. Amestecăm și servim.

Rețete care te-ar putea interesa

Salată cu fasole verde, conopidă, morcovi și broccoli
2 persoane 15-30 min Simplu
INGREDIENTE
Pași de preparare
 • Pasul 1

  Tocăm țelina verde pătrățele și ceapa mărunt, apoi tăiem cuburi brânza Cheddar.

 • Pasul 2

  Într-o tigaie întinsă, adăugăm o lingură de ulei de măsline. Punem țelina verde la călit pentru 30 de secunde iar apoi sotăm amestecul 4 Seasons Mix pentru maxim 5 minute, la foc mediu. Când legumele s-au gătit "al-dente", le luăm din tigaie și le punem într-un castron, pentru a le lăsa la răcit.

 • Pasul 3

  Într-un bol încăpător adăugăm iaurtul, mierea, oțetul și ceapa tocată. Amestecăm până la omogenizare, pentru a forma dressing-ul. Asezonăm cu sare și piper după gust.

 • Pasul 4

  La final, adăugăm amestecul sotat și răcit, într-un bol de salată. Peste adăugăm dressing-ul. Amestecăm și servim.

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.